Fisk å sånt og bier og blomster

Vi hadde fersk fisk til middag, nydelig! Og kjøpte den hel, med hode, hale, innvoller og alt og sløyde den sjøl. Det var faktisk evigheter siden jeg hadde gjort fant jeg ut. Det er jo så lettvint med laksekoteletter, torsk i blokkform osv…og innså etterhvert at det var tydeligvis VEEELDIG lenge vi hadde hatt en hel fisk på kjøkkenbenken. For vi har fisk i en eller annen variant et par ganger i uka, det er jeg ganske bevisst på.
Dexter syntes slett ikke dette her var en god ide. Han var nærmest sjokkert faktisk. Fordi fiskekaker og torsk-i-blokk var liksom noe helt annet enn den greia han så jeg tilberedte.
«Mamma, fisk til middag? Æsj! »

????? Det er da ikke æsj, fisk er sunt, og det er godt!!

-«Det er jo sånt så svømme inni kroppen til damene, og så vil du vi skal spise det?»

!!!!!!!!!!!!!!

Vel, tror jeg må ta en sånn bier og blomster prat med han igjen…..

Bedre ble det ikke da han dro inn temaet «pausefisker«- du vet det akvariet de hadde som pausesending på NRK for 100 år siden?

For-  Dexter var visst av den oppfatning at disse pausefiskene- det var samme type som jeg hadde servert han til middag den dagen- og som «svømte inni kroppen til damene.»

Må seriøst ta en bier-og-blomster-prat ja………

bilde fra Google

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Fisk å sånt og bier og blomster

  1. Marlen sier:

    Hehe, så herlig!

    Og du, englerammen er fra Sofies Villa butikken i Tønsberg. Jeg fant dem ikke i nettbutikken, men om du er interessert så kan jeg høre om de får dem inne der. http://www.sofiesvilla.no
    🙂

  2. Tilbaketråkk: Kavalkade | Mor til Fire

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *