Så siviliserte vi er blitt

I går var eksen og min eldste datter samt kjæresten hennes på middag hos meg.  Det var med forundring jeg innså hvor siviliserte vi har blitt siste året. For nå er det visst offisielt, eksen har funnet seg ei ny dame. I hvertfall sier Dexter og DeeDee de har fått seg en ny storebror, og han har også to storesøstre.

Jeg lurte på åssen jeg kom til å reagere den dagen jeg fikk høre det. Og vet dere hva, jeg synes bare det er flott! Håper inderlig dette er et varig forhold bare, de mener jo tydeligvis noe med det når de lar ungene bli kjent med hverandre.

Dette har ført til at eksen har bedt om å få bytte helg, det passer bedre inn i hennes opplegg med sine unger. Jeg sa ja, hvorfor skal jeg være vanskelig med det. Så derfor hentet han ungene i går, men da hadde jeg masse mat etter jeg hadde klubb, så inviterte liksågodt eldstedattera og kjæresten også, så hadde vi familiemiddag…..(hvem skulle trodd vi hadde klart det for 1 år siden?)

og eksen spiste uten å mukke. Til og med salaten med valnøtter og rosiner…….og tok oppvasken! Av seg sjøl!!

Får det visst lettere den nye dama enn jeg hadde det. Tror ikke det er bra å ta seg en type direkte fra mora som jeg gjorde. Neste jeg finner meg skal være en resirkulert en som har lært å klare seg sjøl.

Men – han skulle tapetsere soverommet denne uka. Mitt soverom.

Det ble vi enige om i september ifjor, så derfor reiv jeg ned tapeten…….siden har han aldri hatt tid. Men denne uka skulle han garantert!

Tirsdag skar det seg, onsdag ble det ikke tid, torsdag var han opptatt, idag forsov han seg………neste uke, da……..

Skal jo selge vårt felles hus, det er derfor vi skal gjøre dette. Og han er håndverker, så dette er noe han fikser på par timer. Neste uke, da……….

Da har jeg eksamen! Uka etter skal jeg kontakte megler og huset bør være klart.

Går dette bra da tro? Er jeg fortsatt for snill? Eller tvert imot, forlanger jeg for mye av han stakkar? Er jo litt ekkelt at det er soverommet………men til begge sin fordel å få mest mulig for huset, det er sånn jeg tenker.

Skal legge ut bilder av ferdig soverom snart håper jeg……………

Dette innlegget ble publisert i hverdag og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *