Koteletter som smelter på tunga

kaller vi denne retten.

Nesteldste datter er hjemme på besøk i helga, og ville gjerne ha oppskriften på denne retten- som har så god saus at til og med min eldste vegetarianerdatter  elsker den! (Hun bare lar være å spise kotelettene)

Du trenger:

4 Røkte svinekoteletter

margarin

3 dl fløte (evt matfløte)

1 glass tomatpure

gul ost

Du gjør sånn:

Stek kotelettene raskt på sterk varme i stekepanne så de får fin brun farge. Kok ut pannen med litt vann, og ha koteletter og sjy over i en ildfast form. Bland tomatpure og fløte, og hell over. Legg en tykk skive gul ost på hver kotelett. NB! Pass på å ikke bruke for stor form, la kotelettene ligge tett så sausen omtrent dekker kotelettene og de blir etterkokt.

Stekes så i ovn på 175 grader ca 45 min.

Serveres med ris og en god salat.

Velbekomme!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Koteletter som smelter på tunga

  1. Frida sier:

    Dette ser deilig ut! Og lettlagd! Tror jaggu jeg må prøve meg på den en dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *