Morsomme unger

Jeg ble sittende å se på tegnefilm med ungene i dag. Så er de så fascinert av at det dukker opp figurer fra en helt annen serie i filmen de ser på, og da begynte diskusjonen.  For «blanda-film» som de kaller det er det morsomste de vet- men også: Tenk om vi var en tegnefilm da! Måtte le høyt….for mange ganger føler jeg jo vi er det.

Og etter å ha diskutert med ungene ble vi faktisk enige om at de 2 minste mine, de er Dee Dee og Dexter. Ikke på noen annen måte enn forholdet mellom de 2……kjenner du ikke til Dexter og Dee Dee? Se her da…

Venter på å finne laboratorium i kjelleren vår snart…

Fra før har vi noen selverklærte PowerPuff-jenter i familien, den ene kommer hit i morgen, gleder oss til det.  Da blir det å mixe universer da…..

Hvilken tegneseriefigur jeg er sjøl, er jeg sannelig ikke sikker på. Marge fra Simpson kanskje? eller kanskje jeg ikke er en tegneseriefigur men Carrie Bradshaw– uten sko. (Her går det i solbriller i stedet)

Dagen i dag starta grytidlig- da Dexter og Dee Dee kom inn den ene etter den andre sånn par timer før vekkerklokka skulle ringe. Dee Dee med sine nye høyhæla sko hun hadde fått av ei omtenksom dadda- og så opp i senga.  Gikk ikke lange stunda før Dexter kom tuslende også. Hadde de bare ligget rolig- men av en eller annen grunn ender det alltid med at armer og bein måååå borti hverandre , utroooolig hvor lange armene og beina deres er!! og da virker det som de får støt!! Veeeldig morsomt å våkne til. …Men fordelen er at man kommer kjapt ut av dynene hvertfall, rett etter jeg har hørt denne sangen her:

Tar den med på badet så jeg kan kore i dusjen- da våkner jeg. Håper ikke naboene har vinduene åpne bare, hender de stirrer rart på meg….:P

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag, hverdag og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *