Dilemma

En av fordelene med  ha egne barn i riktig alder er at man kan gå og se på familiefilmer uten at noen reagerer. Eller at noen begynner å lure på om det er den voksne eller barna som helst ville gå…………..

Eksen har bytta helg igjen (bare tredje gang siden nyttår) så nå ville han gjøre det godt med å ta de med på den nye filmen Rango.

Jeg innser – jeg er heldig som har en eks som prøver sitt beste for å tilbringe mest mulig tid sammen med ungene sine. Hurra for det! Men………..

Jeg innser- at jeg nå ikke får sett filmen Rango på kino. Fader.

Er det meg som er barnslig, eller synes dere også det kommer mange gode familie slash barnefilmer for tida?

Dette innlegget ble publisert i hmmm og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Dilemma

  1. DevilGirl sier:

    jeg elsker å ta med mine småtasser på alle slike filmer. Den beste filmen jeg har sett på lenge er jo To på rømmen. Så koselig en story og fin film grunnet 3D. Storkoste oss vi 3 som var der da. Men denne har vi ikke sett, hverfall ikke enda:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *