Perfekt start på dagen

Selv om jeg nå er singel, har jeg beholdt dobbeltsenga……det er jo greit med god plass når mine 2 minste uansett stort sett alltid kommer inn til meg om natta.

Men- jeg trenger bare re opp ene sida hver dag.

De kryper under dyna mi…….jeg småslumret da DeeDee kom inn i natt og sier «kan du ikke legge deg under andre dyna- det er plass» -«Nei mamma, jeg promper, og så promper du- bedre å samle det på ett sted»- svarer DeeDee bestemt- «????» – jeg klarer ikke argumentere mot det klokka 3 om natta og sovner igjen.

Klokka halv syv durer vekkerklokka og jeg kjenner noe hardt og kaldt oppå meg- som durer- det er Terje i plastsenga si, som Dexter har satt oppå meg. Jeg klarer ikke bevege meg, for det er en unge på hver side, og føttene mine sparker borti noe mykt- som durer- det er Kattrina som har sneket seg inn.

«Opp opp!» sier jeg- «jeg må BEVEGE MEG!» Men ungene sover tungt.

Jeg klarer velte Dexter innover i senga og setter Terje på golvet, Kattrina spretter vekk av de bråe bevegelsene, og jeg må ut på golvet-

HEI HVA SKJEDDE

Beina funker ikke- jeg faller rett ut av senga……de har ligget oppå meg hele gjengen så all blodtilførsel må ha stoppet.

Au knærne mine.

Å gud så herlig det skal bli med en ungefri helg og kunne våkne opplada og ikke utlada…..

Når er det egentlig ungene slutter å komme inn om natta? Jeg burde vite det- husker bare ikke.

Although now I’m single, I have kept the double bed … … it’s fine with plenty of room when my 2 smallest kids no matter what almost always comes in to me during the night. But-I only need to make up one side every day. They crawl under the my covers … I was slumbering when DeeDee came in in the night and says «you can lie under the other blanket, there is room there» – «No mom, I fart,  and so do you-better to collect it one place «- DeeDee answer very determined-«????» – I can not argue against it at 3 at night and fall asleep again. At half past six hums alarm clock and I feel something hard and cold on top of me–it hums is Terje’s plastic bed, as Dexter has put on me. I can not move, it’s a kid on each side, and kicking my feet  I touch something soft-it  is Kattrina that has crept into bed aswell.

«Up up!» I say, «I must MOVE !» But the kids are sleeping soundly. I  pass Dexter into the bed and put Terje (the cat) on the floor, Kattrina bouncing away by the sudden movements and I have out on the floor-
HEY WHAT HAPPENED -The legs do not work, I fall right out of bed … … they have been on top of me the whole gang so all blood supply must be stopped. Ouch my knees. Oh god so wonderful it will be with a childless weekend were I could wake up charged and is not discharged … .. When do the kids  stop coming in at night? I should know it-  I just don’t remember.

Dette innlegget ble publisert i hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Perfekt start på dagen

 1. wachiwi sier:

  haha..du skriver så herlige innlegg!
  mine unger har faktisk aldri sovet i vår seng. ikke det at vi ikke har prøvd, men de får bare rett og slett ikke sove der. blir reine turnstevne de gangene vi har forsøkt. høres koselig slitsomt ut med alle i dobbelsenga 😀

 2. frøydis sier:

  Heisann 🙂
  Mine kom også inn i senga til meg da jeg var alene. Og når Gubben reiste med jobben, byttet de annenhver natt på å sove hos meg..helt til de fant ut at jeg snorker som 10 ville hester, hehe..
  Minsten skulle prøve en natt etter MYE mas fra meg..er jo så koselig 😉 Fant han sovende på sofaen dagen etter, hehe

  Fin dag og klem fra meg

 3. Trine sier:

  Unger i senga kan være koselig. Men kun én om gangen! Jeg får helt noia hvis tvillingene begge skal sove inne hos oss. Det er rett og slett krise. Jeg sover ikke godt da, for å si det mildt.

 4. alexia sier:

  Wachiwi: ja, det er slitsomt. men litt koslig og……men takk for kommentar! 🙂

  Frøydis: jeg snorker også, det helper ikke………..

  Trine: Nettopp. Ingen god søvn, jeg trenger annenhver helg for å bli helt restituert….så burde fått en ordning på det. men det er ikke lett, jeg er for trøtt om nettene!

 5. Hei! Så koselig at du klikket deg inn hos meg! 🙂
  Her inne så det da også koselig ut, så her vil jeg fortsette å komme på besøk:-)
  He he, full seng vet jeg alt om! Det kan bli nok så trengt, og det er skjelden at folk hjemme hos oss våkner i de samme sengene som de la seg i kvelden før (gjelder også oss voksne) 😀
  HA en fiiiiin dag!

 6. G-A sier:

  Herlig å lese og for en kongekommentar ! Vel for å si det slik, de slutter rett før de flytter ut? …. Jeg sover av og til i en Formel 1 seng for å få plass til meg selv..

  • alexia sier:

   oioi………det er lenge til! Spørs om det er like koslig å ha de der som tenåringer da, de tar stor nok plass som det er! Men ja, hu dattera mi har noen praktfulle kommentarer mange ganger! 🙂

 7. Tilbaketråkk: Kavalkade | Mor til Fire

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *