Planleggingsdag…………


Tenk, en ekstra fridag! Så snille de er, disse skole- og barnehageansatte som gir oss småbarnsforeldre noen ekstra pustehull i en altfor travel hverdag!

Dexter og Dee Dee ville tilbringe tiden sammen med meg- supermamma, heeele tida. Greit det, slipper å gjøre lekser og alt jeg da.  Og er jo glad for de synes jeg er den beste mamman i hele verden- stort sett. Når jeg ikke er den verste som skal tvinge i dem fisk og grønnsaker og kle på seg før vi skal i butikken og sånne syke ting.

Her har det gått i plastalina (hjemmelaga!), pepperkakebaking- (til og med pepperkakehus klart for montering, etter sjøllaga byggetegninger- stolt!), svømmehall, lego, barbie,

wiii, og- utrolig nok- rydding! kan ikke huske sist huset var ryddig etter 3 fridager med de 2 energitapperne.

For ja, de suuuger ut all energi- tror de har sugerør inn i bensintanken min. 2 dager igjen, så skal jeg slappe av med jobbing..

Burde vel hatt dårlig samvittighet som innrømmer de sliter meg ut. Men de er rene duracellkaninene de 2, bare at de ble levert uten av-knapp, og batteriene lader seg opp sjøl. Nei, de tapper mine, sånn var det.

Nyyyter kveldene- og fantastisk nok klarte jeg gjøre litt lekser og etter sjarmtrolla var i seng….

2 dager igjen, så er det å nyte ensomheten igjen…eller kanskje ikke.? Minsten -Dee Dee- har forresten blitt plukket ut til turntrening med en importert bulgarsk proff trener, onsdag skal hun i ilden der, stolt mamma er litt spent på åssen det skal gå. Disiplin? På Dee Dee? Vær så god, ta deg ut frøken bulgarske turnproff- men tror det går bra. Hun snurrer bare meg rundt lillefingern, ellers i samfunnet blir hun sett på som et prakteksemplar har jeg inntrykk av. Og er innstilt på at folk skal leve i den troen, må jo ha gjort noe rett da?

Elsker ungene mine jeg. Men skal legge meg tidlig i kveld, ta tran i morgen, og telle ned til torsdag- da skal de besøke pappan- jeg får slappe av og lade batterier med jobbing og voksenprat.

Ha en fin uke! 😉

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag, hverdag, Kreative prosjekter og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *