Harde tider

Endelig endelig hendte det- DeeDee har mistet sin første tann! 

Den har vært løs lenge, vi har knyttet tråd rundt den og prøvd å nappe- veldig veldig mislykket og grusomt gjort, så det ga vi opp. Men den nye tanna var allerede oppe så jeg mumlet om tannlege og trekking- kjempeskummelt,  DeeDee var ganske fortvila. 

Løsningen var å leke okse med størstegutten i barnehagen. Han stanga tanna ut. Den ved siden av den som var løs. 

DeeDee var overlykkelig. 

Nå skal de stange okse i morgen også så kanskje den rette tanna detter ut. 

Det går virkelig hardt utover henne for tida, hun som fikk sitt første skrubbsår da hun var 4 og det første blåmerke da hun var 5, har nå klart 

 

 1. å putte fingeren inni en hullemaskin for å se om det ble hull i fingeren- det ble det faktisk. «Kan jeg få se inni hullemaskinen om det ligger en fingerbit der?? hahaha!!» storler Dexter- men så gæernt er det ikke altså.
 2. Hun har også kul i pannen etter å ha stanget i sofabordet, og
 3. en diger kul øverst på leggen som jeg ikke får lov å ta bilde av.

 

«Hvordan fikk du kul på leggen da?» spør jeg- det er jo en sensasjon når det gjelder henne.
«Altså, jeg skjønner det bare ikke jeg altså, jeg som skal begynne på skole snart og alt, og så er jeg bare så vimsete altså!! Men først kræsja jeg i bordet med leggen. Da ble jeg litt rød. Så kræsja jeg i stolen. Da ble jeg blå. Så mistet jeg en bøtte på samme sted. Da ble kulen lilla. Og så- tror du ikke jeg mista en spade – akkurat samme sted? da hovnet jeg opp. Og så- så mistet jeg saftflaska, en banan, en brødskive, en bøtte, en DRUE, et skrujern, ei dokke- hahaha- jeg skjønner det ikke asså! må være den der pubisiteten som kommer tror jeg.»
Håper ikke det da……..får da pinadø bli ferdig med melketennene først!
Ooops, snakker om tenner, nå holdt jeg på å glemme tannfeen………

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Harde tider

 1. frøydis sier:

  Hehe..ler igjen, noe så herlig!
  Pubisiteten…den var ny! Pappa sa pubberten! For hans generasjon er dette nemlig veldig FLAUT!!
  Håper resten av den rette tanna kom ut, blir dyrt for tannfeen dette, hvis hun må på besøk 2-3 netter på rad..

  Ha en flott dag og klem fra meg

 2. Tilbaketråkk: Kavalkade | Mor til Fire

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *