Bikinisesongen er i gang!

kom jeg plutselig på

da jeg var i svømmehallen i helga med mine 2 yngste håpefulle

og innser at jeg tydeligvis er fullstendig falt ut av sjekkemodus

for nettopp der– et perfekt sted å finne Drømmemannen

der det kryr av sporty  engasjerte fedre  som liker å finne på ting med ungene

– eller andre, som bare er sporty, uten unger-

i badebukser

og jeg

JEG

presterer å stille opp med ubarberte legger…………..

veldig lite sprading langs bassengkanten
 

jaujau. Sånn er det bare. Men begge ungene kan svømme! Dexter kan gå i herregarderoben aleine! Og DeeDee takler badstua, så ja, vi storkoste oss.

 

Snakker om bikinisesong- her en gjor-det-selv-video til inspirasjon og glede

 

 

 

Ha en fantastisk uke!

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

11 kommentarer til Bikinisesongen er i gang!

 1. frøydis sier:

  God morgen 🙂
  Samme som meg altså, glemmer stadig vekk å fjerne hårene på leggene, hehe..Men altså, finner du drømmemannen i svømmehallen, og han faller like pladask for deg så driter han i om du har 2 cm med hår på beina! Hvis ikke så er han ikke drømmemannen! En dag kommer nemlig hverdagen, og gidder vi DA å fjerne de annenhver dag? Ikke jeg ihvertfall, hehe…

  Ha en flott dag, med eller uten hårete legger!
  Klem fra meg

  • alexia sier:

   jamen det var det førsteinntrykket da vettu Frøydis…hehe! Og er litt usikker på om jeg vil ha en Drømmemann som liker hårete damer. …..teit, jeg vet det- du har jo helt rett at hverdagen er jo noe helt annet..

 2. hvorfor er det sånn da at vi kvinner på død og liv skal barbere oss, se på Julia Roberts, den hot mama-hun har da ei såte under armene og drar på seg mannebein fordeom;) dessuten fins faktisk mannfolk som ikke bryr seg om slikt, ka me vintersesong, er det løye det fins mye infuensa i verden, vi fjerner jo hele underlaget, nei brasiliansk eller ikke, godt å høre det er flere av oss, (men kommer nok til å fjerne litt når den voksende magen min e borte, ser jo nada;) ha en god dag!

  • alexia sier:

   Ja, me får hive oss p den trenden der, bare det at…………..
   føles ikke helt komfortabelt, hehe

   ha en fin dag du og med magen din!

 3. Guro sier:

  Haha 🙂

  Jeg husket heldigvis å trimme jungelen på leggene da vi startet på svømmekurs i forrige uke. I ansiktet er både bryn og øyevipper hvite om jeg ikke farger de. Men på leggene er det svart!? Urettferdig! 🙂

  Ha en fin mandag!

  • alexia sier:

   Ja? Det er blodig urettferdig! Men har ikke hvite bryn og vipper jeg da- selv om det nesten ser sånn ut uten mascara.

   Ha en fin mandag du og!

 4. whitebite sier:

  OOOPS! da hadde jeg kjapt kledd på meg, og dratt ungene med meg hjem igjen. Men nå er jeg mørkhåret også da… det betyr mørkt hår over hele kroppen. Yummy!
  Lykke til i jakten på drømmemannen i svømmehallen! Jeg er sikker på at du finner ham – med eller uten barberte legger.

 5. Gry sier:

  Hei!
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:-) Liker slike, hihi.-)

  Ha en flott mandags kveld!

  Klem fra Gry:-)

 6. alexia sier:

  whitebite: jeg ER mørkhåret!! Ugg! men var bare å holde seg nedi vannet……

  Gry: takk ligeså!

 7. Karianne sier:

  Haha!! Jeg heier på mer lodne damer. Egentlig er det mye fokus på hår om dagen, synes jeg. Litt usikker på om jeg bare er et produkta av tida når det gjelder akkurat dette, men det virker til at det eneste steder på kroppen som det er lov med hår er på hue.

 8. Tilbaketråkk: Vafler! | Mor til Fire

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *