Struktur…………..!!

Noen har beskyldt meg for å være strukturert. Hvor har de fått den ideen fra?

I går var det som sagt dagen da Dee Dee skulle prøve seg på «voksenturn» som hun kaller det, og gleda seg stort. Så for tredje dag på rad var det å skynde seg hjem, sette på middag, hente unger, hjem for å spise, og så avgårde igjen.

Alt  gikk greit til middagen sto på bordet. Ville finne fram turnklær, brukte de jo dagen før så skulle ikke være noe problem. Men, hvor var turnskoene? Begge parene borte vekk! Så istedet for å spise middagen min var det å saumfare hele huset- fant 1 sko.

Okey, da måtte det ene paret ha havna i venninnas sekk dagen før fant jeg ut. Men da vi kom på turn hadde hun ikke sekken med denne venninna…jaja, barfotturning går det og.

Og da vi kom hjem, hører jeg mystiske lyder jeg ikke skjønner hvor kommer fra, før jeg åpner kjøledøra….der satt denne gjengen:

Stakkars, kalde poter…………..

På kvelden kom det en SMS: «Hei. Huff for en dag. Så meldingen din nå. Ja, turnskoene lå i bagen. Har ikke hatt kontroll i dag. Ikke meningen det. Snakkes i morgen. Natta.»

Godt det er flere som har det som meg- anså den familien som RESSURSSTERK! Hehe….

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag, hverdag og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

0 kommentarer til Struktur…………..!!

  1. SV: Veldig enig. Det er i mine øyne det man kaller kvalitetstid 🙂 I love it, and need it 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *