Påsketur………og hva som er viktig i påsken

ja, jeg skal altså på påsketur med mine 2 små.

Så det blir nok ikke noen rødvin på Blefjell, heller ikke spa i havgapet, cruise er også utelukket men jeg vet om noen som skal (sukk),  vi kunne endt opp med å sitte hjemme og passe pusekatter- men svaret er

Kristiansand

Katten går rundt som en ballong som kan sprekke når som helst, men heldigvis har jeg fått en til å passe dem og satser på det går bra….for ja, kattunger blir det, flaut men sant. Men de på bildet er googlet…. Og etterpå er det sterilisering- hun var tidlig ute blondinepusen min og ett kull får være nok.

Hvorfor vi skal til Kristiansand? Der bor Verdens Beste Storesøster. Ja, jeg har jo to Verdens Beste storesøster- men hun ene bor 6 timer unna så da er det ikke så ofte vi treffes dessverre- men det er like stas hver gang.

Og når vi er i Kristiansand må vi en tur innom Markens Is & Gotteri- en butikk som tar pusten fra meg når jeg kommer inn- her bugner det av kun godteri og is, og – oh lykke! De har masse sukkerfritt!! Den butikken er himmelen for min sønn, og nesten en grunn aleine for å dra de 6 timene turen tar.

Med en gang du entrer butikken treffer lukten og fargene deg i ansiktet som et slag i tryne under en søt, søt putekrig.

 

Så nå håper jeg virkelig virkelig det stemmer det som står på nettet- at de har åpent påskeaften, for vi drar torsdag morgen.

Denne butikken har virkelig lagt sjelen sin i å være en godtebutikk. Her finner du absolutt alt du kan tenke deg av søte ting- og masse ting du ikke visste fantes!

vi skal nok klare oss uansett- men hadde vært stas med en tur innom her ja!

Egg og godteri- det er påsken sin det.

Men altså- det var ingen som gjettet riktig! Og bra var det, for jeg hadde da ikke for alvor tenkt å lodde ut kattunger på bloggen, er du gal!

 

Og ja, krim– det er viktig!

Whitebite har masse fine grøssertips på bloggen sin idag for dem som liker det- var endel av mine favoritter der som jeg får satse på å se igjen!

Så nå skal jeg se om jeg finner noen av de filmene før jeg drar.

Fortsatt fin mandag!

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Påsketur………og hva som er viktig i påsken

  1. whitebite sier:

    oooooh, den butikken er diggettidigg!!
    den må jeg også alltid innom i Kristiansand! ingen slår den!
    Det blir nok en knall påsketur!
    klems;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *