Beslutningsvegring jeg? Absolutt ikke!

Vi har en koselig påsketradisjon i klubben min.Onsdag før skjærtorsdag treffes vi og alle har med hvert sitt påskeegg med en overraskelse inni. Så har vi pakkeleken og alle går hjem med hvert sitt egg tilslutt. Barnslig? Puff. Det er gøy! Har en tendens til å ta litt av….

Det er veldig status å ha med det mest spennende egget. Jeg dro  på eggjakt med min eldste datter igår og håpet å finne et fint prikkete ett jeg hadde sett på Åhlens.

De hadde ikke prikkete!

Men fine med blomster på- så det tok jeg.

Men det var 3 for prisen av 2……

Så da tok jeg 3, det blomstrete, et turkis og et med kyllinger på.

Etterpå var vi innom en annen butikk- og der finner jeg det fine påskeegget i metall med påskehare på!

Burde gått dit først- for det måtte jeg såklart kjøpe.

Hjemme igjen synes jeg egentlig det turkise egget er ganske kult.

Nå kommer jeg til å bruke 2 dager på å gå og se på 4 egg og ikke klare bestemme meg.

Beslutningsvegring? neeeei- jeg klarte jo bestemme meg for hele 4 egg??

eh……..hvilket ville dere valgt?

 

Dette innlegget ble publisert i hmmm og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Beslutningsvegring jeg? Absolutt ikke!

 1. Du, det syns jeg var en kjempefin tradisjon i klubben altså! 🙂
  For det det er verdt så syns jeg også det turkise er finest 🙂 I alle fall slik de ser ut på bildet 🙂

  Hva med å legge lapper inni? Med små historier som minner deg på damene i klubben? Sånn…. «alt dette gjør at jeg er glad i dere-egg»? Men kanskje dere ikke er gamle venninder? Da kan det jo være en ide å lage en rebus som til slutt blir et ord og så avtaler du med den nærmeste kiosken at personen som kommer å sier dette ordet på påskeaftenen (eller når som helst) skal få kjøpe seg smågodt for 50 kroner eller 100 eller noe 🙂

  Det er liksom litt vanskelig å finne på noe morro som alle syns er morro også, sant?

  Jeg elsker sånne saker da… og mine ideer er MANGE men ikke alltid like gode altså , så jeg skrev bare de 2 første som datt i hodet på meg 🙂

  klem

 2. alexia sier:

  Takkk, joda, vi er gamle kjente, har holdt sammen siden tenårene faktisk. Og inni eggene er det en liten valgfri venninnegave- jeg kan ikke skrive her hva det er for da leser de det jo…..men det er utrolig hva man kan få plass til inni et lite egg!

  Ett år vant jeg grillvotter og kjøkkenhåndklær, et år tøfler, det kan være konfekt, whatever- vi er mer spente enn unger på julaften hva som er inni tror jeg. Tihi!

  Men dine ideer var fine da, skal jammen foreslå i klubben iår!

 3. Siven sier:

  Ville gått for det turkise egget, men med DIGER gullsløyfe rundt.

  Kjempegøy ide da. Tror nesten den må stjeles og innføres her også. 😀

 4. Frk.Virrum sier:

  Du skulle lagt egg inni egg, inni egg…men ser jo at str ikke går til det.
  Det egget som får plass til mest digg, er selvsagt det beste! Eller det turkise… 🙂
  Godt valg, riv deg løs..ikke bruk hele dagen på å stirre på egg, har hørt det ikke skal være så bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *