Påskekos……..

 

Vi kom oss knirkefritt til Kristiansand, og har hatt noen fine late dager her siden torsdag.

Dexter og DeeDee leker med ferievennen sin.

Vi tømmer påskeegg – og fyller dem igjen

Morgenene starter med at DeeDee mater meg med alt det hun ikke liker i påskeegget sitt- supersure jordbær og salte padder– det er fin start på dagen med sånt på tunga før du våkner!

Idag dro vi inn til Kristiansand sentrum og til Markens Is & Gotteri – og hamstret inn sukkerfritt snop for noen måneder (tror jeg)

Og  jeg, jeg gjorde samme tabben som jeg alltid gjør når jeg er der- kjøper meg Ben & Jerry is i altfor stor boks så jeg bruker resten av byturen på å få den i meg- men det er jo så godt!!! Ben & Jerry-is  selges ikke der jeg bor- såvidt jeg vet….heldigvis!

(Bikinisesongen er jo her- og jeg hadde aldri klart å styrt unna)

 

I morgen er det Arendal – og et spennende besøk som står på programmet! Vi skal nemlig besøke ei veldig spesiell jente,  som jeg ikke har sett siden vi begge var små, og ingen av oss kan huske det….vi mistet kontakten og fant hverandre igjen på facebook, er det ikke herlig?

Så vi har noen år å ta igjen- og jeg gleder meg veldig!

 

Fortsatt god påske alle sammen!

Nå er det helstekt lammelår på menyen- (oppskrift på perfekt lammelår finner du her) med fløtegratinerte poteter og rotgrønnsaker til, ummm!!
Og etter påske får jeg bedre tid til både å lese andre sine blogger og blogge litt mer….
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Påskekos……..

  1. whitebite sier:

    looks nice;o)
    klem☺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *