Blir et travelt år

«Lag en liste mamma så er det lettere å hjelpe» sa 20-åringen min etter dugnaden  i helga

Lister ja, lister er suverent. Jeg har alltid vært avhengig av lister. Men nå har jeg ikke gjort det, nå når jeg har så mye å gjøre at jeg VIRKELIG burde gjort det.

Jeg kan lage mange lister jeg

Jeg skal jo for eksempel selge huset, det medfører en haug lister etter megleren var her og tok en titt.

Liste nr 1: Hagen ( vi luket bedene i helga, det fylte 2 tilhengere)

Liste nr 2: Huset (jeg har laget en liste til elektrikeren, en til flisleggeren, en til eksen som helst vil gjøre alt, en til meg som kommer til å gjøre alt- alt det som ikke er blitt gjort på 20 år skal gjøres nå på en måned. Eksen var multimannhåndverker, og du vet skomakerens barn blablabla)

Liste nr 3: Og så må jeg jo selge huset! Jeg har skrevet kontrakt med megler…..

Liste nr 4: Jeg må jo også finne meg et nytt sted å bo!

Liste nr 5: Reiser. I mai skal jeg til Milano. Der er alt i boks. Men i sommer skal vi til Danmark ….Og i august skal jeg til Kreta. De to siste er IKKE  i boks. Men det skal de!

Liste nr 6: Skolen…… Jeg har et prosjekt og en eksamen-og en haug med lekser. Egentlig tar det all min fritid og mer enn det……..

Liste nr 7: Bøker jeg har tenkt å lese kan jeg bare glemme-, huset først nå ja

Liste nr 8: Jeg burde søkt jobb nå når jeg snart snart er ferdig med skolen (men ser ikke ut som jeg får tid før til høsten) men må bare selge huset først

Sånn. Da vet jeg hvertfall hvilke lister jeg skal lage. Men egentlig var det vel ikke det dattera mi mente………

Fikk liksom ikke tid  å lage den lista før nå i stad

for

 

dagen i går forløp sånn:

På skolen til kl 1400, hentet unger på vei hjem, Dexter hadde rotet bort jakke, sko og lekser så dermed tok  det 3 kvarter å hente ham. Og da var det ikke tid å lage middag, men

rett på treningkl 1600 med en mellomstasjon på en bensinstasjon for litt pølse og drikke (det er nederlag men må man så må man), ta med DeeDee i lekebutikken og kjøpe gaver til bursdager de skal i,(sånn er det når eksen har dem fra torsdag til mandag og innbydelser blir levert fredagen, alt i siste liten )

hente Dexter som var ferdig på trening kl 1700, rett hjem å skifte på DeeDee som skulle i bursdag, da kom det 3 nabounger som skulle se på pusekatter, lot dem se på pusekatter og lot dem etterpå vente i hagen mens jeg

kjørte DeeDee i bursdag kl 1730, hjem å sjekke at alt var i orden og lage litt mat til Dexter,

kl 1745 kommer eksen og skal prøve å fortsette med vaskerommet han skulle fikse i påsken mens ingen var hjemme,

kl 1800 kommer 2 nabounger til og jeg må motstrebende vise dem kattungene igjen, ringe mammaen til han Dexter skal i bursdag til i morgen- hun vil lage mat han tåler og trenger litt tips

(fantastiske foreldre i klassen hans, dette gjør de alle hver gang),

merker plutselig jeg begynner å bli sulten og husker at alt jeg har spist etter skolen er den bensinstasjonpølsa,

siden vaskerommet ikke kan brukes for tida sendte jeg skittentøyet med eksen sist gang han var her- (JEG MÅ! HAR IKKE VASKEMASKIN NÅ SIDEN HAN IKKE GJORDE DET FERDIG LIKEVEL!!)!!det hadde han med seg- vått, så da var det bare å henge opp 4 maskiner med klær,

da var klokka blitt 1900 og jeg måtte snart hente DeeDee i bursdag, Dexter hopper på trampolinen med vennene og pappaen- plutselig blør han neseblod og ene kompisen er fly forbanna- hva i all verden skjedde der? men jeg må kjøre og hente DeeDee, eksen passer ungene,

vel hjemme igjen rundt kl 1930 kommer mammaen til den sinte kompisen sammen med sin sønn og vil ordne opp og bli venner, det går helt greit men eksen syntes det var teit siden Dexter blødde neseblod og burde vært den som var sur, og så MÅ VI-GJØRE-LEKSERDEXTER og det syns han er teit for nå skulle han jo egentlig lagt seg vel? og det har han egentlig rett i men leseleksa SKAL gjøres og etter å ha overbevist han om det leser han faktisk gjennom leksa 3 ganger (hvisker den inn i øret mitt, liker ikke publikum og lillesøstra og eksen står rett ved siden av- hvorfor er han her ennå???) klarer få eksen ut av huset og  kveldsmat i ungene til 20.20

da får endelig jeg også tid til kveldsmat

kl 2100 kommer DeeDee ned igjen og vil ta en prat– det var noe viktig men jeg husker ikke hva

Kl 2115 : Får en SMS «kan dattera mi være hos dere i morgen?Jeg må på jobb og trenger pass» spør mor til DeeDees venninne

ja så klart svarer jeg (det er null problem- vi bytter bare)

2130 facebook…………..oi så masse jeg har gått glipp av

Ligger melding til meg på facebook. «Siden du bare er student og har så masse fri for tida, kunne du gått rundt i butikker og sett om du fant noe for meg?» fra eksen- «ja klart jeg kan» svarer jeg

2200 sitter med en ekkel følelse av at jeg har glemt noe

Kl. 2205 må ta inn klesvasken som henger til tørk

Kl.2230 gå gjennom posten

Kl 2240 pakke ut bagasjen til ungene som har vært hos pappan i helga

Kl. 2300 husker plutselig lista jeg skulle lage til i morgen da datteren min kommer og hjelper til med dugnad igjen og tenker litt på det men så ringer telefonen

Kl. 2315 tenker at den lista får jeg ta i morgen på skolen for jeg er trøtt!!!!!!

Kl 2315 til midnatt- jobber med prosjekt mens jeg leser blogger og prater på skype og ser på tv


og lurer på hvor dagen i dag ble av og hvorfor jeg ikke har laget den lista

og at jeg har glemt å kjøpe bensin til plenklipperen og vi er tomme for brød

og at idag er det møte på skolen midt i lunsjen

og så må jeg få fingern ut og sjekke bunadene før 17 mai

men i ettermiddag kommer eksen og studerer vaskerommet igjen og vurderer om det går an å gjøre det ferdig-

jeg finner ikke bankbrikka mi!!!!!!!!!!

Husker plutselig en ting til jeg MÅTTE GJØRE

Skifte dekk

I kveld. Skal skifte dekk i kveld. Tror jeg. Dersom jeg får levert småjentene hjem litt tidlig. Og det er Dexter som skal i bursdag, og DeeDee som skal på turn, og dattera mi og typen hennes og eksen kommer opp og jobber og hva skal jeg lage til middag med to vegetarianere på besøk (dattera mi og typen)som nå også skal prøve lavkarbo-diett når også 3 småjenter skal spise det samme???

Men det får jeg gruble på på skolen. Eller i bilen kanskje. Beste tida på dagen er den i bilen….

 

Ha en riktig trivelig tirsdag alle sammen! Og sånn går nu dagan for alle vel?

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Blir et travelt år

 1. whitebite sier:

  puh…sier jeg bare!!! hahhahahhahhahhahahhah!!! nå fikk du meg andpusten her, og egentlig..når jeg tenker meg om…kanskje JEG ikke har det så travelt likevel..
  Lykke til…med ALT!!

 2. frøydis sier:

  Puuuuuuuuuuuuuuuuuust!!!
  Himmel, at du orker…og den eksen,,,hvorfor kunne han ikke vasket de klærne OG hengt de opp???
  Og hvorfor skal DU som er student OG heltidsmamma ordne noe for HAN? Blir jeg SINT? Neida, bare pittelitt irritert, hehe

  Godt å være tilbake i denne verdenen igjen! Ikke glem deg selv opp i alt du holder på med, husk det går fint ann å både si nei og be om hjelp!
  Klem fra meg :-))

 3. Shy B sier:

  Å kjære vene! Du har jo litt av ein energi og tolmodighet. lykke til med alt du skal ha gjennomført. Du får jo til og med tid til å blogge!! Er imponert eg!

 4. wachiwi sier:

  hahahaha…du skriver så morsomt:D Høres ut som du trenger en aldri så liten ferie!

 5. alexia sier:

  Tålmodig??? holder på å bli sprø!!!!!

  Trenger ferie? jaaaaaaaaa!! derfor jeg SKAL på hvertfall 3!!

  Men må jo bare holde ut, og prøve få alt til å funke, og må jo være takknemlig for at han stiller opp, og vasker klær og alt, han som er viktig bedriftsleder og alt…………

  og har egentlig ikke tid til å blogge. Men det er litt terapi………

  Takk for lykkønskninger, setter stor pris på det!

 6. Tilbaketråkk: Kavalkade | Mor til Fire

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *