Potetsalat med majones-og-rømmedressing

Grillsesongen nærmer seg!

Jeg har en potetsalatoppskrift jeg fikk en gang som jeg har fått mye skryt av siden, hvorfor ikke dele den med dere? Potetsalat er obligatorisk til vår og sommer! Og denne er god både til grillmaten og koldtbordet.

Du trenger:

8-10 store poteter

1 beger lettrømme

1 pk majones

1 stor purre

6 kokte egg

2 epler av den sure typen (kan sløyfes, men tilsett da gjerne litt sitron for syrlighetens skyld)

piffi

 

Kok potetene og skrell dem. Poteter, hardkokte egg, epler og purre deles i små biter. Bland sammen majones og rømme og tilsett det andre. Smak til med piffi. Og pynt gjerne med noen eggebåter og purreringer på toppen…..

 

Den kan godt lages dagen i forveien, og holder til 6-8 personer.

 

Velbekomme!

Dette innlegget ble publisert i Mat. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Potetsalat med majones-og-rømmedressing

 1. whitebite sier:

  woops! bare meg igjen!! herlighet virker som en skikkelig «stalker» for tiden. Siden jeg alltid er først her inne.. (Er syk og hjemmeværende, og på nett 24/7..thats why)
  Potetsalat er godt!! og denne hørtes safe og god ut. Jeg kjøper jo alltid jeg da.. men kanskje jeg må prøve lage selv.. Jeg liker IKKE potetsalat med nøtter og harde saker i, så epler blir det ikke hos meg. Piffi var nytt for meg.
  Have a splendid day miss A♥

 2. alexia sier:

  du er alltid like velkommen! stalk i vei- men forvent jeg tar igjen med samme mynt, hehe!

  Neida, alltid hyggelig med dine kommentarer whitebite- og så enig med det innlegget ditt idag…..

  ha en fin dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *