Foreldremøte

Var som sagt i foreldresamtale i går. Det var på skolen til Dexter, og han var med. Var både godt og vondt å høre hva læreren sa, det går faktisk bedre og bedre med han, tiltakene de satte i gang har virkelig hatt effekt. Og når jeg får høre at han er den eneste i kommunen med liknende symptomer som har fått tildelt slike ressurser, må jeg jo si igjen at jeg veit vi har vært heldige. Problemet er bare det, at når det ser ut som det går bedre med han, er det ikke sikkert han vil få noe hjelp neste semester. Huff, og hva kan skje da? Han fungerer jo bra FORDI han får den ressurspersonen som hjelper han. Men samtidig VIL jeg jo at han skal klare seg uten- hadde vært flott om han kom så langt at han fungerte som alle andre! Håper de venter 1 år til,  teamet rundt han på skolen kommer til å anbefale det heldigvis, men er jo ikke de som betaler gildet……..

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag, hverdag og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

0 kommentarer til Foreldremøte

  1. minblogg68 sier:

    Var innom og sikka litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *