man er ikke eldre enn man føler seg…santvel..SANT??

Når man er student, og småbarnsmor- ja for når man har barn i barnehagen er man da småbarnsmor vel?- da er man liksom i kategorien UNG.

SANTVEL. IKKE SI NOE ANNET.

jadda…noen ganger føler jeg vel de sliter meg ut da…men sånt har vel alle det!!

og jeg har jo 2 store døtre også-

men de er jo ikke rundt meg lenger-

de klarer seg fint sjøl egentlig og er –

om ikke helt etablert

så ihvertfall i egen leilighet

men i helga var de 2 minste hos pappaen, og nesteldste hjemme på besøk.

Fredagen drar hun på

Ungkarsfestival. (!!!!!)

Så-

torsdagen før var jeg småbarnsmor

nettopp ferdig med eksamen på skolen-

fredagen –  mor til ei som drar på

Ungkarsfestivalen??

Får noen rare aha-opplevelser når man har barna litt spredd i alder gitt…

 

og når attenåring kommer hjem på søndagen og er sliten etter festivalhelg så tenker jeg- hrmf- det var meg som skulle dratt dit jo. Men jeg er ikke typen til det. Men jeg BURDE DRATT DIT. Egentlig. Altså- jeg er jo singel mente jeg.
.

det er litt rart å tenke på, at om jeg går ut nå, så kan jeg møte døtrene mine på byen. Jeg, studenten, den unge småbarnsmora.

Sånn er det når man bor i en liten by.

Går dere ut med ungene noen gang- dere som har store barn? Jeg synes det blir rart….samtidig- så føler jeg meg ikke klar for noen bestemortilværelse heller..

 

og nei, jeg går ikke mye ut- fordi

jeg KAN jo møte dattera mi

tror jeg fikk barn litt tidlig jeg.

 

forresten- til dere som stusser over veldig lite bilder for tida- jeg har bare en tullete pc uten bilderedigeringsprogram  for tida- men snart får jeg en ny , da blir det skjerpings

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , . Bokmerk permalenken.

14 kommentarer til man er ikke eldre enn man føler seg…santvel..SANT??

 1. whitebite sier:

  haha. rare tanker.
  som minner meg om…meg!
  men du… ungkarsfestival?! wooow! det er RART det!

  Ja,du vet oss unge småbarnsmødre med nesten voksne barn har noen utfordringer der.. Jeg unngår problemet ved å aldri gå på byen lengre. Det måtte i tilfelle være som en klinkende edru og gulkledt natteravn.

  Tror aldri min datter noensinne ville gått ut med sin mor på byen.
  HALLO liksom, mora hadde jo tatt fra henne all oppmerksomheten!!

 2. Siven sier:

  Det er vel ikke så farlig å treffe sine barn på byn, men det kan jo være et triks å ikke være for påvirket når de treffes.

  Jeg er selv eldste datter av ung mor (brødrene er 13 og 15 år yngre) og tror ikke jeg nå ville hatt noe imot å ta henne med ut. Ikke sikker på om jeg hadde syns det var like gøy som 18 åring, men slikt går seg til.

  Nå har det aldri vært aktuelt for mor å gå på byn, men det er mest hennes egen begrensning i tillegg til at hun bor «på landet», skikkelig langt unna byn.

  Ungkarsfestival?? HVORFOR det?

  Det er vel opp til hver enkelt å holde seg innenfor de grenser som er OK for en selv og for barna, men tror ikke barna ønsker at foreldre bare skal sitte hjemme å kjede seg. Et liv skal de ha rett på de også.

 3. elin sier:

  Man er ABSOLUTT ikke eldre enn man føler seg! Er man småbarnsmor så er man UNG. Sånn er det med den saken. 😀

  Har ingen store unger jeg da.. veta en stund med ungestyr kan man si.. ventet veldig lenge.. så NÅ er jeg ung mor. Mens mine venner er/venter på å bli/snart er klare for besteforeldretilværelsen. 😀

  Ang. fest med sin mor: Det har jeg alltid gjort. Ikke gått ut på byen, men på offentlige utefester etc. Ikke noe problem.

 4. Pia sier:

  Nei, da, vi er ikke gamle!
  Jeg ha liksom ikke kommet så langt at jeg hat barn som er ute på byen. Men skjønner at det ville vært litt…rart?

 5. Detta kan jeg alt om! Jeg er både ung mor og gammel mor… For min eldste datter som fyller 40 neste år har jeg alltid vært ung. For min yngste sønn på 23 har jeg vært blandt de eldste mødrene på foreldremøter… Men han er god da. Sier at jeg ikke er gammel 🙂

 6. Glemte å si… går ikke på by’n med dem nei… men de to eldste var i mitt utdrikningslag da jeg gifta meg for 10 år siden, det var moro og litt spesielt 🙂

  • alexia sier:

   du er ikke gammel- før du føler det sjøl! Men så morsomt med døtre på utdrikningslag da, det måtte vel jeg og gjort skulle jeg funnet meg en mann nå, hehe

 7. wachiwi sier:

  hehe..treffende skrevet som alltid! Tror jeg kunne dratt på byen med barna…om 17 år liksom…ikke godt å si. Jeg er framdeles kun småbarnsmor jeg da. Høres herlig ut med store barn forøvrig…som klarer seg selv og alt det der:D

  sv; takk for kommentar på kjolen!

  • alexia sier:

   takk, wachiwi…ja, jeg er veldig takknemlig for at de er så flinke og selvstendige, de store mine. Jeg har vært heldig.

 8. Helt sant! Man er IKKE gamlere enn man føler seg 🙂
  Men ser den at det er litt rart å kunne møte på unga sine på byen… Tror ikke jeg hadde villet det:-/

 9. Wheelbug sier:

  Hahahaha, herlig innlegg! Jeg går ikke mye ut sammen med min 3åring… Men selv om jeg både er student og har barn i barnehage og derfor kanskje er ung, går jeg veldig lite ut fordi…. Jeg er litt kjedelig sånn! 🙂
  Selv friker jeg litt fordi 3åringen er blitt gammel nok til å ha sluttet med bleie. Hun er blitt så STOR, men skjønner jo utifra dette at det er jo bare peanuts.. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg kan komme til å frike når hun kommer hjem og forteller at hun skal på ungkarsfestival! 🙂

 10. alexia sier:

  dere gir meg sånn selvtillit og oppmuntring alle kjære snille dere…takk takk i bøtter og spann!

 11. Devilgirl sier:

  for ett par uker siden var jeg på samme fest som min stedatter på 21. Aner ikke hvem som var mest edru jeg, eller skal man si full? nei det er jo ikke pedagogisk riktig…. hmmm dilemma igjen. men uansett- moro hadde vi det:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *