FILMMAKERI

Jeg forklarte ikke hvordan jeg lagde forrige innlegg- men det er egentlig såre enkelt.

Jeg brukte Windows Live Movie Maker, som du kan laste ned gratis her

 

En flott innføring i hvordan du gjør det veldig enkelt finner du her

Du kan velge tema som gjør alt for deg, eller du kan leke deg med effekter.

Har du Windows Live Fotogalleri så samarbeider de 2 programmene, men du kan velge hva slags bilder som helst du har på pcen , og så er det bare å velge passende musikk i mp3-format for å sette prikken over i-en.

Det var virkelig gøy! Enjoy!

Den som satte meg på ideen var nok selveste Pia- hun brukte et annet program, Windows Movie Maker, filmen hennes finner du her

Og jeg som trodde jeg en dag skulle sette meg ned med scrapbooking…..

jeg synes fremdeles det er kjekkest å ha bilder i album som du kan sitte å bla i. Men så var det det med tida da…denne teknikken her med å lage «film» gjør at det blir kjekkere å sette sammen mange bilder som egentlig kan være litt like, med litt musikk og rytme og effekter ble det langt fra kjedelig å se på 30 bilder og du trenger ikke velge ut noen få blinkskudd- perfekt for meg som er Vekt og ute av stand til å ta kjappe avgjørelser!
Dette innlegget ble publisert i Kreative prosjekter, Tips og råd og merket med . Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til FILMMAKERI

 1. Hanne sier:

  Det er litt enklere å lage disse filmene enn å sette seg ned med et album ja, selv om det ikke blir det samme som et album så er det fint å kunne sette musikk til og lage den stemningen av bildene man ønsker.

  Jeg har brukt mye Movie Maker. Men etter at vi gikk fra Vista til Windows 7 så finner jeg ikke Movie Maker som er kompatibelt og har for tiden også Live Movie Maker. Jeg synes de har tatt bort så mange av de funksjonene jeg brukte at jeg har gått litt lei. Men jeg lager flere filmer i uken likevel:D (jeg har forresten en vekt i huset og kjenner til dette med beslutningsvegringen;-)

  Det er lenge siden jeg har satt meg ned med album for å sette inn bilder. Men jeg har bestilt en del fotobøker fra Sharedbook. Der kan jeg importere innlegg fra bloggen og lage bok av de. Det var utrolig enkelt og greit:)

  Ha en herlig uke som kommer, og kos dere på tur:)
  Klem fra Hanne

  • alexia sier:

   Sharedbook hørtes spennende ut!
   Og de innleggene dine fortjener å komme i bokform- så lurt!

   Klem til deg og!

 2. demie sier:

  kult! takk for tipset : )

 3. G-A sier:

  Tusen takk 🙂 Dette skal testes når jeg kommer hjem. Kjøpte meg en Asus eee pad, men herlighet for en avansert dings…

  • alexia sier:

   Asus eee pad kjenner jeg ikke til, men hadde en asus eee pc- den går ikke lenger an å slå på og er stappfull av bilder…

   men hadde vært morsomt om du også lagde en film da, skal sjekke innom deg jeg uansett 🙂

   Ha en fortsatt fin ferie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *