teller ned….

i helga begynner jeg å flytte.

Jeg har konsentrert meg om å kaste så det blir lettere å pakke.

Jeg har malt vegger og lister. Jeg har slipt. Jeg har pusset tregulvet på soverommet med en liten Black & Decker håndpussemaskin, og følte jeg visket ut alt som har skjedd . Når rommet var tomt for møbler så jeg kaffeflekken under senga fra da ungene ga meg morsdagsfrokost og DeeDee snublet i koppen, den flekken trodde jeg hadde gått vekk i vask. Men når møblene er borte og jeg ligger på kne så ser jeg den.

Og begge de 2 minste hadde krøpet under senga og skrevet navnet sitt.

Bak sengetøykommoden lå terningen som vi ikke fant den gangen vi spilte Ludo i senga.

Og bortved verandadøra var det ørsmå spor av små tær som hadde gått ut og tråkket i en klatt når jeg stod ute og malte.

Når du ligger på kne og sliper centimeter for centimeter så er det utrolig hva du legger merke til. Det var befriende å gjøre det- en følelse av å rydde opp alt som har vært, og huske det som var bra. Søndagsmorgenene med alle ungene. Babytiden med alle 4. Men det er greit, jeg kan da ikke sørge over å miste kaffeflekker og malingsflekker vel??!! Neida, dette er befriende.

 

Jeg fant en annen leilighet- en med 3 soverom, hageflekk, garasje og god plass til overnattingsgjester- så jeg flytter til 150 m2, ikke 95 og 2 soverom . Der går det fint an å bo til jeg finner Drømmestedet mitt, og vi har plass til overnattingsgjester også. Det er litt greit så de største kan komme på besøk. Men jeg må kjøre ungene til skolen. Det får vi bare leve med, det er bare for en periode.

Og når jeg stod inni stua og kikket ut vinduet, så så jeg at jeg kikket inn i stua til den leiligheten jeg bodde i for 21 år siden- den er tvers over gaten.

 

Den gangen leide vi mens vi bygde huset jeg bor i nå, jeg var gravid med det første barnet og stod på terskelen til alt. Og vi hadde et annet hus for salg.

Rart hvordan alt går i sirkler?

Det føltes egentlig veldig bra. Ny start, og blanke ark. Men også litt rart…

Tenk alt som har skjedd etter den gang- og så ung og uvitende jeg var!

Det kommer til å gå bra. Jeg vet jo det. Men lurer på hvor jeg er om 1 år. Og håper ungene takler overgangen- det er de jeg er bekymret for. At de mister holdepunktene i livet sitt. Men de gjør jo ikke det, de har en mamma som er veldig klar for å starte på nytt.

og gleder meg veldig til den dagen jeg kommer meg i jobb !

Og er glad jeg har bloggen til å sortere tankene på. Terapi rett og slett.

Nei huff er jeg melankolsk eller hva er dette?

Ha en super fredag alle! Og dans til denne

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , . Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til teller ned….

 1. whitebite sier:

  heyy ya (again)
  her er det egentlig endeløst med ting å gjøre og prosjekter å fullføre, men hva gjør jeg?
  jo, jeg sitter her og vaser bort tiden!!!

  flinke du!
  og så flott at du fant et litt større sted, ca like stort som huset vårt da!!!
  tenk det du, så lite hus vi har!!

  kan tenke meg det er melankolsk å finne alle de små tegnene på minner som har vært..
  åh..sukk. Jeg hadde sikkert grått og grått.

  Nå stikker jeg for å danse!

 2. trollmora sier:

  kos deg du med prosessen din 🙂 livet tar neste steg. Jeg syns det er fantastisk hver gang det skjer jeg 🙂

 3. Røsslyng sier:

  Ein spanande fase du er inni. Overgangsfasar kan nok vera tøffe, men som regel kjem det mykje godt ut av dei også. Lukke til med siste innspurt! KLem!

 4. Når du lukker en dør åpner det seg mange nye! Lykke til – dette går bra!

  Klem fra Inger

 5. Bondekona sier:

  Åh..
  Nå ble jeg litt vemodig for og med deg.

 6. alexia sier:

  takk, dere sier alle de rette tingene- og ja, jeg syns det var litt tøt. Men det henger sammen med at jeg har ekstremt vanskelig for å ta valg. Og ta konsekvensene når jeg egentlig har bestemt meg.

  Det er bra å flytte. Vi burde gjøre det oftere egentlig. Djiiizez så mye rart jeg har som jeg ikke trenger.
  Og jeg måå lukke dører for å åpne nye, du har helt rett mormor.

  Ha en fin søndag alle- klemzzz!

 7. Tilbaketråkk: Kavalkade | Mor til Fire

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *