teknisk sett….snille barn og kommunikasjon

«Teknisk sett» er min sønns yndlingsuttrykk som kan puttes inn i hvilken som helst setning.

 

Så når han mener pappan hans- min eks- også burde kjøpe bursdagsgave til meg sånn litt på etterskudd så måtte det jo bli noe teknisk.

Han var ganske skuffet over at jeg ikke klarte finne et sted å bo med søppelkvern- det er hans store drøm å bo i et sånt hus

(det er helt sant. Jeg tror jeg får leie et hus i USA eller noe noen måneder så jeg kan tilfredsstille han der- han ba om det)
 

men altså….han drar med seg min eks på handletur

og gjett hva jeg fikk da

 

en makuleringsmaskin!!!

 

dette skal bli spennende –

heldigvis er åpningen for liten til å putte fingre inni

og det er jo kjekt å ha- ikke sant? Teknisk sett. Det er faktisk det!

Jeg fikk mer og. Kaffekvern og vekkerklokke og lamper. Masse harde tekniske ting.

Kjekt å ha alt sammen.

Men –  det var en ting til min sønn ønsket jeg skulle ha- et webkamera!!

Der har jeg holdt igjen- er det bare meg som tenker det er litt på kanten? Altså….du vet- hvilken type kommunikasjon som krever webkamera liksom….

Men da storesøster reiste hjem igjen ble det gråt og lengsel- 6 timer unna er litt langt så vi ser hverandre altfor sjelden. Da bestemte jeg meg for å bruke skype og webkamera så vi kunne kommunisere den veien.

Og det er jo bare helt suverent!

Hvorfor har jeg ikke kommet på det før? Nå får de vist tegningene sine, og hilst på katten hennes, og fikk rundtur rundt i leiligheten til typen der hun var på besøk.

 

Enda en grunn til at jeg synes internett er en finfin greie. Teknisk sett!!

 

 

Dette innlegget ble publisert i hmmm, hverdag og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

13 kommentarer til teknisk sett….snille barn og kommunikasjon

 1. Frutunheim sier:

  Web kamera og skype er jo helt genialt medium når en er langt borte og ønsker å holde god kontakt med venner, familie og kjente. Og makuleringsmaskin, det må jo være den ultimate bursdagsgave…..drømmepresangen for de fleste. Heldige deg!

  Ha en fin helg som du forhåpentligvis ikke trenger å makulere på mandag.

 2. alexia sier:

  det er noe kluss et eller annet sted med bloggen nå…jeg gremmes over ordfeil, men når jeg prøver rette dem så forsvinner kommentarfeltet. Så det får stå som det står.

  Og ja, håper jeg ikke makulerer helgen på mandag, hihi!

 3. Hanne sier:

  Skype er suverent, jeg ble kastet ut i denne bildetelefonverdenen på jobben for noen år siden og fant ut at dette var jo bare helt fantastisk:D
  Og et vennepar av meg har søppelkvern på kjøkkenet, skal jeg sjekke om de tar inn leietakere?

  Makuleringsmaskin er ok det, bare pass på at posten blir åpnet og lest før den blir matet inn;-)

  Ha en fin kveld,
  godklem fra
  Hanne

  • alexia sier:

   ja tror jeg og, posten pluss leksene hans, hehe! Og tar de vennene dine inn leietakere så vedder jeg på sønnen min hadde vært i himmelen! Hvilken kommune bor de i? For jeg har sjekket på nettet, det er ulovlig i de fleste kommuner, men noen få er det påbudt ettersom jeg forstod. Han er ekstremt opptatt av dette, du aner ikke, og jeg finner ikke helt ut av det.

   • Hanne sier:

    Jeg bor i Ålesund. Jeg tror de søkte om lov til å installere søppelkverna, men jeg er ikke helt sikker. Og hvordan regelverket er har jeg ikke sjekket – det nærmeste du kommer en søppelkvern her i huset er makuleringsmaskina som står på kontoret. Og den tror jeg funker svært dårlig på matrester…

 4. whitebite sier:

  se der ja!!
  nå har jeg venta leeeenge på å komme inn her!
  teknisk sett er du jo helt fantastisk!!

  makuleringsmaskin altså?!
  jojo.hoho!
  kunne tenkt meg en lamineringsmaskin jeg.

  happy fredag baby!

  • alexia sier:

   lamineringsmaskin ser vel jeg også TEKNISK SETT større nytte av. Men men- ikke mange som har makuleringsmaskin da!

   God fredag til deg også!

 5. Hehe, ble endel kverner på deg.. 😉

  Trudde du hadde blokkert hele meg jeg nå… blei redd seru. :-O Kom ikke inn på TRE forsøk. 😀

  • alexia sier:

   neinei- hvorfor skulle jeg blokkere deg da søteste Elin?
   Kom ikke inn selv jeg, kommentarfelt var bare borte. Og fikk ikke lagret rettelser.

   Og litt ironisk at et innlegg med overskrift «Teknisk sett» blir rammet av teknisk feil- jaja, håper det ordner seg nå, vi satser på det! God fredag til deg Elin!

 6. Jeg ønsker meg en makuleringsmaskin! Står og river bankpapirer i små biter før jeg kaster det – litt paranoia etter at jeg leste at kriminelle leter i søpla til folk etter papirer med personnummer på.
  Webkamera høres kult ut.

  • alexia sier:

   ja det er sant. Og så har jeg sett at på søppelforedlingsanlegget eller hva det heter- der all papiret vi kaster blir sortert- der går alt på et samlebånd og så står de ansatte og kan lese mye rart og personlig. Så ja, den er ikke så dum, jeg skal bruke den!

 7. Jeg kunne nok trengt en makuleringsmaskin, for jeg har en tendens til å bare putte all lest post i en skuff, det være seg bankpapirer og adressert reklame. Teknisk sett har jeg litt liten plass så det blir nok likevel ingen anskaffelse av en slik innretning. Jeg prøvde også å legge inn kommentar hos deg i går, men fikk det ikke til. Bra det ikke var meg det var noe teknisk galt med.

  Cecilie

 8. Pia sier:

  Internett er en fin greie, ja! Makuleringsmaskin er jeg ikke så opphengt i – har en på jobben, og den hater jeg. (maskinen, ikke jobben)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *