Halloween-gresskaret vårt og en søt film

DeeDee forbereder

 Største storesøster lager en mal etter Dexters ønsker

Er hun ikke flink kanskje?
og ja, det måtte jo bli en Halloween-katt

«Har du snart fått ut alle

 innvollene?»

lurer Dexter på!

og så til slutt var det mor sin tur

vel, helt likt malen fikk jeg ikke til, men vi syntes den ble ikke så verst da!

Da var vi klare for Halloween-feiring i morgen- og så fikk ungene låne kamera litt-

 

en søt liten film- ENJOY!!

 

 

Er det mange som feirer Halloween i morgen- eller tok dere feiringen i helgen kanskje? Kommer det nabounger og skriker «Knask eller Knep» og sender dere ut egne unger? Eller synes du det er noe tull.  Her er vi hvertfall klare…og ungene skal få gå bittelitt – til de naboene vi har blitt kjent med.

Det er litt nytt for oss, så akkurat det der med hvilken dag man skal feire den på er jeg ærlig talt litt usikker på. Men tar sjansen på å markere den dagen det egentlig skal være.  Altså som står i kalenderen.
 

Ha en skummel halloween alle! Likte dere videoen forresten?

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag, Kreative prosjekter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

11 kommentarer til Halloween-gresskaret vårt og en søt film

 1. whitebite sier:

  BØH!!
  neida, det er bare meg.
  Så utrolig kul og skummel film, for et talent! (ikke ironi!)
  Elsker skumle filmer jeg vet du!

  Og du, det gresskaret (eller pumkinen som vi sier her i vårt tospråklige hjem) er noe av det kuleste jeg har sett (og jeg som var så fornøyd med vårt!) Jaja 🙂

  Vi skal ha Halloween-party i morgen med 8 skumle klassekamerater av minstemann.
  Liker Halloween jeg! (det er nok kommet for å bli, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det!) Kos dere i morgen! klem 🙂

 2. Skummel video. 🙂
  Gresskaret ble jo veldig stilig, dyktig gjort.
  Jeg skal gå en liten tiggertur mandag kveld sammen med åtteåringen og to venner. De er jo store nok til å vandre aleine, men har funnet ut at det er greit at en voksen er med for å sortere ut hvor de kan ringe på.

 3. Hanne sier:

  Herligt skummelt (og høylydt;) film!
  Og et utrolig stilig gresskar. Den idèen tror jeg at jeg tar med meg til neste år:)

  R hadde Halloween-tema i bursdagen sin et par ganger og så gikk hun «triks eller godteri» (som vi kaller det) et par ganger også. Vi har hatt stående en bøtte med godteri klar til de som kommer på døra vår men ikke vært ute selv. I fjor ble A og jeg invitert med en venninne av A og moren hennes til å gå, og det skal vi i år også. Men vi går alltid på selve Allehelgensaften – 31. oktober, og det er da andre barn kommer til oss også. Jeg tror det å legge feiringen til nærmeste helg ofte gjelder ungdommer og voksne som gjerne vil lage en fest ut av høytiden.

  God tur i morgen i alle fall,
  klem fra Hanne:)

 4. DevilGirl sier:

  Hehe veldig fint gresskar. Og de ungene dine er så veldig kreative altså. Her har vi bare en standard feiring av halloween. Eneste effekten ¨foruten utkleding til ungene er att lys fra nille midt på bordet.

  • alexia sier:

   takk…javisst er de kreative- skal hilse dem og si du sa det!

   halloweenlys? Det har ikke jeg. Bare gresskar. Og kostymer- får holde det.;)

 5. alexia sier:

  ja blir vel til at jeg tar følge med mine også, JEG synes det er skummelt den der tigginga jeg! Hehe!

  Og den filmen ja- de lagde mange- og jeg har ledd i hele kveld, de er ganske flinke!
  Denne snutten laget han til meg og passet på å ikke vise ansiktet så han fortsatt kunne ha skjult identitet på bloggen.
  Men har lyst å bli TV-stjerne. Begge de 2 minste. Og koser seg utrolig sammen når de holder på.

  Skal se det er en ny Alex Rosen og Synnøve Svabø som er på gang, hihi!

 6. demie sier:

  veldig flink!!!! har vi en litten talent her eller ?

 7. alexia sier:

  takk Demie! Jeg er jo inhabil som mor, men gøy å se hvordan de boltrer seg foran kamera- de snakker om en skuespillkarriere så dette er vel en grei start?

  og de er bare 6 og 8 år, alderen tatt i betraktning synes jeg dette er ganske så bra, hadde det ikke vært for at jeg vil vi skal være anonyme så er det mange andre snutter de lagde jeg godt kunne vist…men som sagt, jeg er moren deres, og ganske inhabil, hehe!

 8. Jeg feirer ikke halloween, men jeg vet at det er mange som har feiret det i helgen. En av programlederne på P4’s Radiofrokost fortalte at sønnen hans ikke gadd å gå rundt og sanke inn snop, fordi de hadde mer snop hjemme enn det han ville klare å få i bøtten. Jeg har ikke noe forhold til halloween. Det er sikkert fordi det ikke var vanlig her i landet da jeg vokste opp.

  Cecilie

 9. Dianne sier:

  CUTE pumpkin! What a great idea to make a template!

  • alexia sier:

   wow. You make me blush. I am so proud- you are american and think you are very familiar with those pumpkins- its quite new in our country.

   Thanks a lot for nice comment, really appreciate it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *