hva synger du?

dusjsangen for tida

 

hva synger du? og hvor?

i dusjen? I bilen? I skogen? eller ikke i hele tatt…

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til hva synger du?

 1. Jeg synger i dusjen, i bilen, i stua, på kjøkkenet, i skogen.. alene og med guttungen. Helst ikke i så mange andres påhørsel. Barnesanger, gamle sanger og køntri går det i her. 😀

  Ha en fin fredag!

  Klem

  • alexia sier:

   jeg kan ikke synge, men synger med ungene likevel jeg også. Stakkars, hehe!

   • Måtte bare innom og fortelle om dagens bilsynging.. Vi skulle kjøre en tre kvarters tid og det er jo ikke moro. Sånn omtrent halvveis tenkte jeg vi trengte en oppmuntringssang, og dro i vei med «Eeeen og tooo og treee indiaaanere, fire og fem og…» Og da hører jeg fra setet ved siden av meg et dyyyyyyyyyypt sukk. Mer sa han ikke.. så jeg sluttet, uten protester fra guttungen i baksetet også. Takknemlige liksom.. 😀

 2. Jeg synger i badekaret, ute mens jeg går, venter på bussen, uansett når det måtte plage åtteåringen som synes det blir i overkant….For tida går det i Jolene (Dolly Parton) for å få ut av hodet «Klatre steg for steg, ikke falle ned, selv om det bare var en usann fantasi, gjøre den virkelig…»

 3. Bondekona sier:

  Jeg synger hjemme.
  Så min stakkars familie hører, men ingen andre.

  Da synger jeg det som har satt seg på hjernen,
  eller jeg synger sanger jeg ikke kan fra radioen.
  (Har stort sett radio på hvor enn jeg er,
  og synge-det kan jeg ei)

 4. Her går det på korets julesanger. De kommer ikke ut av hue. De har vært der siden august…. og det er bl.a. Carolas «I denna natt blir världen ny». Nå begynner jeg å bli lei. Og sikkert flere med meg 😉

 5. whitebite sier:

  I got a hangover

  😉
  ja,den sangen altså.

 6. Jeg er en veldig aktiv «alene-i-bilen-sanger» 😉 Ellers er det vel bare den innerste kretsen av familien som av og til får høre min fantastiske stemme 😉
  Klæm

  • alexia sier:

   jeg og synger i bilen- noen ganger er det litt pinlig å oppdage at vinduet står oppe og man sitter i kø. Men pytt.

   Men aldri i livet om noen får meg med på karaoke, der går grensa.

 7. Bustenellik sier:

  Jeg synger overalt og hvor som helst og hva som helst 🙂

 8. Wheelbug sier:

  Jeg synge oooover alt, OG jeg synger i kor. Fra i morgen synger jeg i teateret på julekonserter med Stephen Brandt-Hansen, om du vet hvem det er…? Så fortiden mye synges det julete! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *