Liker postkassen min for tida

Jeg nevnte det var en ting på vei til meg i posten- kanskje på tide å si hva det var?

 

Et tegnebrett!

Nærmere bestemt Soft dPad fra Papercaster som du kan lese om her 


nå er det bare å lære seg å bruke den….kremt….maaange år siden jeg tegnet nå.
 

 

men, den fungerer faktisk bra i paint, den er mye enklere å styre enn en mus, og skal også være bra i photoshop.

 

 

Tusen takk – du som sendte meg den! ♥

 

Dere som kjenner meg- lignet tegningen littebittegrann?
Dette innlegget ble publisert i Diverse, Tips og råd og merket med , , . Bokmerk permalenken.

11 kommentarer til Liker postkassen min for tida

 1. Ege Denne sier:

  Jeg syns det er vanskelig å tegne på dataen.. Tror du er mye mye bedre ja.. 🙂

  Ta enn titt her:
  http://www.egedenne.com/2011/11/introduser-din-blogg.html

  Og introduser din blogg 🙂

 2. Bondekona sier:

  Gralla!
  Og lykke til.
  🙂

 3. Hanne sier:

  Du, kan jeg få låne postkassen din?

  Det som er så fint med bloggverden er at jeg blir gjort oppmerksom på alt jeg ikke visste jeg ønsket meg. Dette var tøffe greier! Jeg har allerede gjort mannen oppmerksom på hva jeg ønsker meg til jul, og selv om jeg allerede har fått så det monner i år så kan det jo hende han synes jeg har vært ekstra snill;-)

  Lykke til med tegninga,
  god klemღ

  • alexia sier:

   ja vet du hva- jeg har bare fått pakker i denne postkassen- ennå ikke en regning! Den er jo magisk! Hehe! Og jeg synes du er snill. Klart du fortjener en sånn. Gøy for ungene å leke med også, jeg tror det er bra trening for finmotorikken faktisk. Og tenk så mye mindre plass alle tegingene tar da.

   Klem!

 4. whitebite sier:

  kult.
  nå har du alt!!
  😉

 5. demie sier:

  jeg kjenner deg ikke men jeg liker tegningen : )

 6. Pia sier:

  Aner jo ikke hvordan du ser ut på ekte… Men imponerende tegning – jeg kan tegne strekfigurer. Ikke at det ligner på meg eller noen i min familie.

 7. alexia sier:

  takk Demie og Pia- nå er det ingen av de som veit hvordan jeg ser ut som tør kommentere, hehe- såå veldig bra er den nok ikke nei. Men liker å tegne likevel jeg. Og øvelse gjør mester, så skal jobbe litt med den der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *