Kylling a la Benhabiles

Denne oppskriften fikk jeg av en algerisk kokk, og lager den ofte når jeg har venner på besøk, eller til kos en lørdagskveld med ungene.

Du trenger:

4 kyllingfileter

1 gul løk

1 rød paprika

1 grønn paprika

1 squash

3 fedd hvitløk

200 g fersk champignong

1 beger Creme Fraiche

olje, salt, pepper

1 ss Dijon Sennep

Slik gjør du:

Bruk helst wok, men har du ikke det går det med en stekepanne eller sautèpanne også.

Skjær først opp grønnsakene, alt i strimler. Stek i flere omganger på sterk varme i olje, salte og pepre i hver omgang. . Grønnsakene skal bare surres littegranne. Kyllingfileten skjæres  i strimler og freses fort til den er gjennomstekt,  løken skal være myk.

Når alt er stekt, har du alt sammen tilbake i woken – eller i en gryte – tilsetter creme Fraiche og Dijon sennep. Vend inn grønnsaker og kylling i sausen, la det bli varmt. Smak til med salt og pepper.

Serveres med fersk tagliatelle (båndspaghetti) eller ris, og gjerne en tomatsalat .

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *