Vintermodus hvertfall!

Etter en halv uke med sjukdom var det godt å røre litt på seg

..DeeDee er ivrigst og kjappest og går mest på rattata men det er GØY!

OG vi har pyntet til advent. Er ikke helt i julemodus ennå men hvertfall i vinterhalvårmodus!

Her på dette fatet skulle det vært kvister og kongler med snøspray og sølvspray. *Huskeliste til meg selv: Ikke slipp ungene løs på trappa med 2 bokser spray og noen kvister. Vi fikk brukt opp sprayen. Og har vasket utetrappa.
 

Kos dere med nydelig vintersang idag! Nå skal det bakes.

……..

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag, Diverse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

13 kommentarer til Vintermodus hvertfall!

 1. Røsslyng sier:

  Så koseleg med skøyter:) Takk for tips om ungar + sprayboks… Eg skal på loftet no og leita fram adventspynten! Ha ein fin dag:)

 2. Wheelbug sier:

  Er litt som deg, mangler julestemningen, men har masse vinterstemning 🙂 Spesielt i dag – den første snøen laver ned utenfor vinduet!

 3. Liv-Inger sier:

  Mangler litt julestemning her også. Er jo helt uvant at det ikke er hvitt på bakken til første søndag i advent. Og jeg bor i Tromsø! Hallooo? Jeg SKAL ha hvit jul, så her må værgudene bare skjerpe seg!

  Flott adventsfat. Det får så være at det ikke ble noen spraybelagte kvister og kongler. Om ikke annet så fikk du vasket trappa. Altfor sjeldent man gnikker den, gitt. 😉

 4. Jeg mangler julestemning, men har da fått frem min julerøde syvarmede elektriske lysestake likevel. Ha en fin første søndag i advent! 🙂

  Cecilie

 5. Sjy B sier:

  Kult med skøyter. Det er det lite tradisjon for her på mine trakter!
  Null julestemning her.

 6. karen sier:

  Hihi, de hadde det sikkert kjempemorro 😉
  Og det så også morro ut med skøyter – DET er det lenge siden jeg har gjort…

  Håper dagen har vært finfin!
  *klemmer*

 7. Hanne sier:

  Jeg skulle ønske vi hadde skøytebane her også, har ikke stått på skøyte siden jeg var lita. Det er så gøy:)

  Julestemning er ikke noe jeg får, jeg må skape det. Og i dag har det vært litt julestemning hos oss. Mens vi satte frem adventstakene våre begynte det å snø litt og det skal ikke mer til for meg:) Og så har jeg hørt på «December» en cd med Dag Kolsrud. Dette er musikk vi kun hører på fra første søndag i advent og ut jula, så den er ensbetydende med jul. Vakker vintermusikk hos deg i dag, liker så godt musikk som gir ro nå som dagene ofte kan være litt hektiske:)

  Håper dere har hatt en super dag,
  god klemღ

 8. whitebite sier:

  Enig med Hanne!
  Julestemning må skapes selv hos meg..
  men det hjelper med snø.. (og det er det IKKE her!)

  Og det hjelper med lysslynger og julemusikk..
  Men det er jo tidlig enda da;)

  Flinke de er på skøyter (blir alltid så imponert over minstejenta di, hun kan jo alt!)
  klem:)

 9. alexia sier:

  Røsslyng: velbekomme, og takk, var en aktiv og fin dag.

  Wheelbug: heldige du, er så koselig med litt snø denne tida! Men glad jeg slipper å måke…
  Liv-Inger: ja, tror ikke mange vasket utetrappa si igår egentlig.

  Cecilie og ShyB: godt å høre det ikke bare er meg som mangler julestemning:)

  Karen: ja skøyter er gøy! Ishallen er ganske ny, liker den!

  Hanne: jeg stod lite på skøyter da jeg var liten, så prøver lære meg nå, og det går hvertfall bedre enn de første gangene. Og så skal jeg høre på Dag Kolsrud idag- enig med deg at julestemning må skapes og rolig fin musikk hjelper på.

  Whitebite: Enig med deg og asså, man må skape julestemningen sjøl, og jeg har jo ikke begynt så særlig ennå…disse siste dagene av november skulle jeg gjøre så mye, og så ble jeg landfast med sjukdom. Sønnen min er slakk idag og, trodde det var over i helga men henger fortsatt i. Og ja, datteren min er imponerende flink på skøyter- sånn er hun på ski også, kunne det bare fra hun fikk ski og skøyter på beina. Tåler å falle litt, reiser seg opp og går videre.
  men du whitebite må fortelle hva du drømte om meg i natt, tihi!

  Stor klem til dere alle!

 10. DevilGirl sier:

  Har full julestemning her gitt… røde gardiner og røde og lilla puter i sofan. + noen få nisser som lurte seg fram i løpet av helga..
  God jul til alle her:)

  • alexia sier:

   god jul DG- litt tidlig synes jeg, men er vel derfor jeg strever med å komme i julestemning og. Skal prøve din måte heller.

 11. Ann Kristin sier:

  Gøy med skøyter ja!! Tro om jeg skal driste meg til å la mine 3 små danse på isen… Så bra dere er friske igjen!! 🙂 Her har all den fine snøen regnet bort!men for min del har det ingenting og si!da jeg reiser til varmere strøk til helgen 😀 hihi lucky me!
  mvh 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *