God romjul! :)


Vi overlevde jula.
Det ble faktisk den beste jula på evigheter.
Jeg var sammen med mennesker jeg setter pris på.
Jeg kunne være meg sjøl.

Det var NOK Dronning Maudfromasj

Jeg fikk til og med ligge i sofaen og se på filmer!

Vi hadde julaften to ganger, og alle var visst fornøyd.

 

(unntatt en morsk type som avleverte mine to yngste første juledag og mumlet om at han ikke ble til middag fordi HAN IKKE FIKK LOV AV MEG men han lyste opp da jeg slang en delfiakake i fanget på han og lusket muntert ut døra) 
 

Det er egentlig ikke så verst….og så fikk jeg prate ordentlig med tenåringen min som jeg ikke ser så ofte.

Ungene koste seg sammen. Det er snart 2 år siden 19-åringen min flyttet hjemmefra, men de har HELDIGVIS klart å beholde de sterke båndene de har mellom seg, og det er jeg så glad for- ingen selvfølge når hun måtte flytte så langt for å få lærlingplassen hun ville ha.

 

Tøft når hun drar, men lettere enn før- nå når alle veit vi ser hverandre snart igjen, og vi har ikke mistet hverandre.

Og så- tamtaratam!!! – idag er første dagen min sønn prøver ADHD- medisin.

 

Oppfølger om dette vil komme, men starten lover bra….veldig veldig veldig bra faktisk. Og det skulle man visst egentlig ikke kunne se første dag, så er positivt overrasket! Egentlig litt i sjokk. 
Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag, hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til God romjul! :)

 1. Hanne sier:

  Godt å høre at dette fungerte Alexia (for deg og dine i alle fall:), har tenkt på deg:)
  Og like godt er det å høre at du har positiv erfaring med medisineringen allerede første dagen.
  Virker som at jula 2011 har bydd på gode overraskelser for deg på mange måter, og jeg gleder meg sammen med deg:)

  God og varm klem i kveld,
  Hanne:)

  • alexia sier:

   rørende å høre du har tenkt på meg Hanne.:)
   Har tenkt på deg og dine også- rart hvordan man føler man blir kjent med folk her inne. God klem til deg!

 2. whitebite sier:

  ahh..godt å høre kjære du:)
  Ofte når forventningene er lave, så blir det et stort løft når det hele oppleves enklere enn forventet!

  Spennende med medisinen!
  Er det en lav dose som skal økes?
  klapps&klems:)))

  • alexia sier:

   Ja, er det ikke bra?
   Medisinen er laveste dose ja, som skal trappes opp etterhvert- fikk beskjed om at i starten var dosen så lav at vi bare ville se bivirkningene og ingen bedring. Men gikk over all forventning, vært en fantastisk dag!

   Klapper og klemmer deg og!

 3. Liv-Inger sier:

  Så bra at du har hatt en fin-fin jul! Deilig å kunne gjøre ting mer på dine egne premisser. Skit i han sure. Lettere sagt enn gjort, skjønner det. Men dette ble da en flott start på en ny juletradisjon for deg og dine?

  Godt det ser lovende ut med tanke på medisineringen. Håper det fortsetter i samme sporet.

  Kos deg videre disse sistene dagene av 2011! 🙂

 4. Røsslyng sier:

  Veldig kjekt å lesa om jula di som går så flott!! Håpar det heldt fram i same lei, spanande med medisin. Kjempebra at starten er så lovande. God juleklem og ha ei fin feiring vidare:))

 5. Randi sier:

  Nå ble jeg litt glad, faktisk – for jeg har også tenkt på deg (og dine)… Det var godt å lese dette 🙂

 6. shy b sier:

  Det var godt å høyre at alt har fungert fint.
  Ha ei god romjule vidare!

 7. Hege A. sier:

  Så bra!! Jeg var også en av dem som tenkte på deg på julaften, lurte på hvordan det gikk! Så nå er det bare ett år til neste gang, da. Sånn ca. Og DA… DA skal jeg være tidlig ute med all ting, da! 😀
  Så deilig med medisin som virker – håper alt blir lettere med det også!

  Klem

 8. Så bra du overlevde. 😉 Med stil også. Krysser fingra for at medisinen virker godt på Dexter. 🙂

  Romjulsklem!

 9. Bondekona sier:

  Så bra at du har hatt det bra,
  nå ble jeg jammen veldig glad!

  Og så spennende nå når dere prøver medisin,
  håper det blir bra for deg og gutten din.
  🙂

 10. Ege Denne sier:

  Godt det er laveste dose, og forhåpentligvis alt som skal til 🙂

  Klem til deg forresten 😉

 11. Så bra! Fokuser på alle de positive tingene, tenk å få se hele «Tre nøtter for Askepott» uforstyrra, det er stas det. 🙂
  Ha en fortsatt fin romjul og godt nyttår etterhvert.

 12. Hei igjen. Du, jeg får bare ikke lagt deg til i bloggrollen min….Du kommer ikke opp som «blogger jeg følger», men det gjelder mange andre også. Løsningen er å legge inn nettadressen, men det funker heller ikke med din….Argh. Har deg jo i leselista da i alle fall..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *