Vannbakkels

60 g margarin

65 g hvetemel

1,25 dl vann

2 egg

12 kaker.

Kok opp margrin og vann. Ha siktet mel fort oppi. Rør til grøten slipper gryten. La grøten kjølne. Halvpisk ett egg om gangen og rør det inn i grøten. Røren må være såpass tykk at den ikke flyter ut på platen. Sett vannbakkels med 2 dessertskjeerpå kald smurt plate.

Steiketid ca 20 min, 210 grader C. De skal være lysegule, og viktig å ikke åpne steikeovnsdøra første 10 minuttene, da de lett faller sammen. La kakene bli helt kalde, og fyll dem med krem eller vaniljekrem.  Skal de være helt sukkerfri søter du kremen med Fruktose, Splenda e.l

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *