Pinnedyr!

Det var pinnedyr min sønn hadde kjøpt seg ja!

 

Et ideelt kjæledyr faktisk!

Ikke bråker det. Ikke stikker det. Ikke lukter det.

Bare vandrer rundt omkring og svaier litt som en kvist i brisen. Og skal ha en eføyplante å spise og en dusj med vann i buret hver dag. Enkelt. Han kjøpte tre stykker, Tim, Timmy og Major Monogram. Veldig koselige små.

Å ha kjæledyr er en fin måte å lære ungene ansvar og ha omsorg for andre. Det som er viktig er at det ikke blir FOR MYE ansvar. Pinnedyr er perfekte da. Syns til og med jeg, som ikke er så glad i insekter…….

 

Er vi veldig heldige, så får vi avleggere…de er nemlig tvekjønnet, og om de trives, blir de mange…. lyst på noen i såfall?
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

7 kommentarer til Pinnedyr!

 1. Pia sier:

  Ha ha, nei takk! Vi har hatt pinnedyr. De døde. Har ikke lyst på flere. God helg.

 2. Eføy? Er ikke det giftig da? :-O

  • alexia sier:

   Ikke for pinnedyr…. Tar sjansen på at ungene lar være å knaske pinnedyrfor. Er bare å la den planten stå der til den er spist opp.

 3. whitebite sier:

  Det samme som Elin sa jeg til kollega i går som plukket eføy til pinnedyrene sine..!
  Høres jo veeeeldig enkelt ut med pinnedyr! Vi har fått dverghamster, veldig enkelt det også.. men det bråker noe så inni h****** om natta da!

  • alexia sier:

   Dverghamster var vel det min sønn egentlig ville ha. Men katt og hamster- nei det tror jeg hadde blitt katastrofalt. Så derfor pinnedyr. Hamstere er kjempesøte! Og bråker. Gratulerer med kjæledyr Whitebite !:)

 4. Nei takk men ellers takk 😉
  Pinnedyr har også vi hatt i hus en gang, men det ble heldigvis gitt bort igjen…… Liker ikke slike kryp jeg 😉 Det lød det velklingende navnet Bob Kåre Johnny 🙂
  Klæm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *