Yes!

Hva er det som apellerer mest med det bildet her?

Den rosa fargen på bilen?
Den veldig veldig happy spreke unge mannen?
Utsikten?
At det er en bil du kan klatre på?

 

Ikke vet jeg. Men jeg tok nå en.

 

Fordi…….da jeg skulle hente ungene etter pappahelg så ar ikke min gode gamle Audi utenfor sånn helt plutselig. Den snart 20 år gamle bilen. Som sluker bensin. Lekker olje. Ikke har varmeapparat. Ikke kan åpne førerdøra fra innsiden. Som skulle på EUkontroll i september og antagelig ville blitt avlivet etterpå.

Så jeg tenkte- jøss, likte dere den der altså- dere biltjuver? Ble litt stolt av at noen valgte den. Ja, visst, fin og rød i lakken og fine felger. Men da jeg skulle hente den etter forrige dekkskift hos Dekkmann hadde de ikke engang klart å kjøre den inn i hallen.  Så ja, jeg skulle snart bytte den inn. Ble bare litt før.

Dette innlegget ble publisert i Diverse, hmmm, hverdag. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Yes!

 1. whitebite sier:

  Sorry, klarte ikke motstå den!
  Du vet jo jeg er Audi-fan (seriøst)!

  • alexia sier:

   Aha!

   Hehe. Neste bil skal bli Audi . En hvit en. Men denne gang ble det denne…

   Så, du har noen skjulte sider altså? Tenkte meg det. Eller egentlig ble jeg litt sjokka av deg nå asså, seriøst wb! Ta min altså? Jaja.

   • whitebite sier:

    neida, jeg bare tøyser vennen!
    (Som vanlig)

    Jeg har min egen Audi, og jeg har et lidenskapelig og heftig forhold til den. Av og til vil jeg nesten ikke ut av den,og bare sitter der, utenfor huset mitt.. 🙂

    Men jeg glemte jo si at bilen, og ikke minst mannen oppå, er kjempefin!! Så flaks at du fant bil der mann er inkludert!

    KLEM

 2. Kinderegg. Bil, mann, utsikt. Gratulerer 😉
  Jeg bryr meg ikke så mye om bilmerker, men kul farge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *