Litt irriterende…….

Pusse opp er greit nok det, men vi trengte en pause.

Vi dro til feriesenteret Grindafjord

jeg og ungene

en bag med mat, en bag med klær, campingstol, bøtte, hov-   traske rundt – grille litt, bade litt

(ikke jeg. Jeg så på. Og hvilte meg. Tungt å drasse på alle de greiene.)

(bildet her har jeg lånt på verdensveven – vi dro inn før jeg fikk tilbake min precious iphone så ingen bildebevis)
 

sammen med noen jeg har savnet lenge.

Fiiiin dag!

Ungene sovnet i trappa på vei opp til rommet sitt om kvelden.

Vellykket dag!

Men dagen etter kom jeg meg ikke opp av senga.

Ikke med en gang hvertfall.

«Hallo dusjflaske hva gjør du på gulvet din ekle dust!» tenkte jeg da jeg omsider klarte rulle meg inn i dusjen- men den svarte ikke.

Jeg klarte komme meg inn til feriesenteret den dagen også, og til og med spille minigolf og tennis.

Men dagen derpå- ringte jeg kiropraktor.

To virvler i ryggen hadde låst seg og hoftene hadde låst seg og musklene (de der stoooore bak) var irritert. Irritert? Duster.

Det går bedre nå. Etter tre turer til kiropraktoren. Jeg klarer stå opp av senga om morgenen,  klarer ta på meg sko HELT SJØL og til og med bøye meg og plukke opp truser og sokker som flyter rundt i huset her  .

Jeg sitter og maler og ligger og maler og får bare innse at jeg må ta litt kortere skritt og lettere løft om gangen så går det bra.

 

 Ferdig malt! Og håndtak! Og en kjøkkenbenk som får absolutt alle andres til å glitre!

Ha en fortsatt fin sommer alle sammen!!!! ♥♥♥ 🙂

Og om du lurte på det- de flisene over kjøkkenbenken skal bort. Male gamle fliser funker dårlig- nå har jeg prøvd. Det blir subwayfliser i stedet som Åshild rådet meg til her. Og jeg har ikke tenkt å bli en interiørblogger men akkurat nå dreier det meste seg om hus hus og atter hus- sånn er det bare noen ganger.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse, hverdag og merket med , , . Bokmerk permalenken.

14 kommentarer til Litt irriterende…….

 1. Siri sier:

  God bedring og fortsatt lykke til med oppussing.

 2. Huff, ikke godt. Men en irritert rygg?! Hm, ligget for mye da?
  Kjøkkenet ser bra ut! God bedring.

  • alexia sier:

   Ligget for mye????:O
   Haha. Jeg spurte kiropraktoren hva som var grunnen- om jeg var for lite trent? Hun sa nei – sånne problemer var det ikke uvanlig at toppidrettsutøvere hadde!!!! Hehe.

   Jeg er jo dårlig trent. Og har gått lenge med en låsning i bekkenet . Til slutt var det vel den berømte dråpen som rant over.

   Deilig følelse å høre det knekker i leddene når hun setter seg oppå meg og knekker til med all sin tyngde.

 3. Karen sier:

  Uff og uff, det hørtes ikke godt ut! 🙁 Bra du ble knekt på plass igjen da…
  Har du malt kjøkkenfrontene??? Det har jeg SÅ lyst å gjøre, men finner ikke ork og gidd til det 🙁 Kanskje du kan dele noen tips med meg? Hvilken maling og slik du brukte?

  Ha en fortreffelig dag!
  *klemmer*

  • alexia sier:

   Heihei! Ja jeg har malt eikekjøkkenet mitt. Kan forklare hvordan og med hva i et senere innlegg, når alt er ferdig. Er endel jobb, men absolutt verdt strevet!

   Ha en fin dag du og, klem!:)

 4. ShyB sier:

  Du styrer på, og fint vert det!
  Ryggvondt er ille, spesielt når ein har det travelt.
  God bedring til deg.

 5. whitebite sier:

  Synd med ryggen, ai ai! høres ikke godt ut!
  kjøkkenet ble kjempefint da, husket du grunning før du malte flisene? vi malt fliser på vårt kjøkken en gang, og det holdt bra.

  Gjerne mer interiørblogging, gøy å følge med på!
  god bedring klem!

  • alexia sier:

   Skal ta skikkelige bilder når alt er ferdig. Synd jeg ikke har ordentlige FØR bilder! Finner ikke et eneste som viser hele kjøkkenet . For har nesten glemt hvordan det så ut og hadde vært kjekt å sammenliugnet. Men resultatet er jo det som teller da.

   Og flisene- ja, jeg både avfettet først og brukte heftgrunning- den vannbaserte fra Jotun. Men måtte teste om det VAR MULIG å klore den av- og det var det. Da regner jeg med den blir stygg etterhvert hos meg- santvel? God unnskyldning for å bytte til de andre flisene som blir helt prikken over i-en uten de koster all verden.

   Takk for god bedring alle- tror det har hjulpet jeg!

 6. Hanne sier:

  Huff da, du skulle hatt «vidunderverktøyet» til A du tror jeg (og forstår du «nada» akkurat nå så bla litt tilbake på IG;)
  Og jeg er enig med WB; gjerne mer interiørblogging. For jeg gleder meg til å se hvordan flisene blir, jeg har lyst å gjøre det samme over kjøkkenbenken hos meg:)

  Nattaklem
  Hanne:)

  • alexia sier:

   Vidunderverktøyet til A hadde vært greit ja, jeg så det. Men nå går det bedre, heldigvis. Forbereder ryggen mentalt på den store flyttesjauen om en drøy uke, gleder meg vilt. Ikke selve flyttingen men å bli ferdig! Da skal jeg plage dere med interiørblogging da. Litt hvertfall.

   Nsttsklem til deg!:)

 7. Katrine sier:

  Huff, det kan ikke ha vært noe gøy nei… føler med deg!! Jeg hadde fulstendig låsning i bekkenet etter 3dje fødsel, klarte ikke å snu meg i senga en gang, auuu… 4 behandlinger hos kiropraktor tok det før jeg var «bra» den gang. Jeg har vært flere runder i ettertid, og kjenner at nå er det snart på tide med en ny runde.
  God sommer! Klem

  • alexia sier:

   Nei gøy var det ikke. Hehe føler meg som ca 90 når jeg bruker en halvtime på å rulle ut av senga. Men takk og pris det fins kiropraktorer ! 4 behandlinger har jeg tatt, skal ta en til så er det bra igjen. Og den låsningen i bekkenet har jeg trolig gått med siden jeg fikk 7åringen min, ikke så vondt, bare stivt og vondt om jeg GJØR noe.

   Ha en fin kveld kathrine!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *