En oppdatering?

Jeg var sikker på jeg skulle blogge masse i sommer, men oppussing og flytting og ferie tok all tid.

Det har egentlig vært en veldig fin sommer i Haugesund. Og ja vi fikk tid til å leke strandløver også.

Man jo det, om man ser sola og bor her!

Vi har flyttet fra leiligheten i sentrum. Ikke flere kveldsturer og se på den vakre broa. Men det gjør ikke no.


vi har vært i Oslo og matet måker på Operaens tak og fant ut at veggene inne er fine rutsjebaner

-vi har besøkt Slottet, og vært inni der mens kongen var på ferie og NESTEN hoppet i senga som Spanskedronningen og Svenskedronningen pleier å sove i og det syns jeg var stas- egentlig ungene også.

Det ble også tid til å besøke søskenbarnet deres, og et nesten-søskenbarn, og det var også stas.

-besøkt Sabeltanns verden- eller nesten da. Han er visst ikke så kul lenger. Mener mine unge fjortisser på 7 og 8. Men Dyreparken er bra for det så. Så det ble Badeland og masse dyr, mating av løver og en god middag og masse lek.

Hun her løp etter oss.

Flaks vi kunne kjøre fra henne.

Og så besøkte vi nesteldste datter/storesøster og kjæresten hennes, var på Skrimmel Skrammelkonsert og fikk autografer av selveste Hans Petter og Kim!

Og all bilkjøringen gikk som en drøm. Faktisk. Ingen krangling i baksetet i år.

Nå har pappaen hatt de sine to uker, og i mellomtiden dro jeg til Kreta og ble litt brun og sånn.

Og mistet Iphonen i svømmebassenget. Savner instagram men kommer plutselig tilbake der og skal du se.

Nå prøver jeg finne ut åssen jeg tok bilder i gamle dager, før jeg fikk Iphone, så skal dere få se ferske bilder og!

Har hverdagen begynt igjen for dere?

Klem

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til En oppdatering?

 1. Hanne sier:

  Dere har virkelig hatt en innholdsrik og spennende sommer, skjønner godt at du ikke har hatt tid til blogging. A deler forresten dine barn sin manglende interesse for Sabeltann, eller – han synes han er dritskummel! Ikke noe Sabeltanns verden for oss med det første;) Men dyreparken kunne jeg godt tenke meg å få besøkt, ha ikke vært der siden jeg selv var barn.

  Har savnet deg på instagram, håper det ordner seg med telefonen. Og hva gjorde vi med bilder før mobilen ja:D Her begynte hverdagen med en gang vi kom hjem fra tur, bare en uke sammenhengende ferie på meg denne sommeren. Men det er egentlig like greit, vi har ikke hatt en skikkelig soldag i sommer, så jeg satser på en varm sensommer og noen fredager da!

  God helg søte du,
  og god klem:)

 2. Har savna deg i alle kanaler. Kreta høres digg ut, jeg drømmer om soltur i høstferien, men det ser vanskelig ut….

 3. DevilGirl sier:

  altfor kort sammendrag fra Kreta-turen:) Vil ha mere detaljer….. hihi

 4. Cecilie von der Ohe sier:

  Endelig er du tilbake. Jeg vil også besøke slottet. Haugesund er en fin by om sommeren. Jeg var i bryllup på Nesheimstunet for noen uker siden.

  Cecilie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *