Spent

Jippi.

Jeg har fått meg barnevakt .

Nå gruer jeg meg ihjel til i kveld.
Det er foreldremøte, og jeg ble spurt om jeg kunne si noen ord om min sønn, diagnosen og medisineringen.

Jeg sa ja før jeg fikk tenkt meg om.

Nå håper jeg bare jeg ikke besvimer eller får fniseanfall eller ikke klarer få fram en lyd når jeg står der. Jeg har alltid klart å unngå sånne situasjoner, jeg blir svett og kvalm og begynner stotre og stamme om jeg må si noe sånt personlig i en forsamling.

Men tror det er viktig at folk vet at det er ADHD som gjør at min sønn oppfører seg som han gjør- de voksne som har med han å gjøre. Mange vet det allerede , jeg har forklart det til foreldrene til de han er mest sammen med. Men ikke alle .

Barnevakten er datteren til ei venninne av ei venninne og jeg er spent på åssen det går også. Sikkert helt fint.

Kanskje jeg kan gå i klubb denne vinteren da! Siden eksen kommet til å være på reisejobb nesten hele tida og datteren min flyttet til Danmark ble det straks mye verre å få noe som helst avlastning. Men det går nok bra.

20120904-130016.jpg

Ha en fin tirsdag. Jeg skal nok fortelle åssen det gikk.

Dette innlegget ble publisert i hmmm, hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Spent

 1. ShyB sier:

  Det vil nok helst gå bra. Men forstår at du gruer deg litt.
  Lykke til!

 2. Masse lykke til! Tenker det går helt fint med alt sammen. Du er en tøffing!! 🙂

  Fortell hvordan det går ja. Her blir det tradisjonstirsdag.. LINEDANCE. 😀

 3. DevilGirl sier:

  *Det går heilt fint*

 4. Åshild sier:

  Nå er sikkert møtet startet, men det har sikkert gått bra.

 5. Hanne sier:

  Håper det gikk bra i dag kjære du,
  har tenkt på deg:)

  Nattaklem,
  Hanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *