Travle dager

20120923-020442.jpg

Høsten er over oss.

Både Dexter og DeeDee har begynt å spille håndball- Dexter først og det syntes DeeDee så så gøy ut så da ville hun også. Dexter mestret det helt fint- lagsport har ikke vært helt hans greie tidligere men nå har han skjønt det.

Og så har DeeDee begynt på trampett igjen – det ville ikke Dexter selv om jeg prøvde overtale han. Så da så.

Og så fikk DeeDee plass på ridekurs.

20120923-020816.jpg

Det var veldig stas.

Selv med en bror som syntes hester er noe av det teiteste som fins på sidelinja.

20120923-020943.jpg

-«Takk for turen Hans Henrik!»
-«Han heter Stig Henry…»

-«Er Stiv Henrik min hest nå?»
-«Nei Stig Henry! er rideskolen sin hest.»

-«Men Kai Henry var snill hvertfall !»

Stig Henry!»

-«Ah samma det vel….»

På fredag skal Dexter også ri. Han fikk lyst da han så det var like mange gutter som jenter der.

Jeg vil de skal få prøve det meste.

Synes det er topp de vil drive med lagsport- som håndball- og glad for at det gikk veldig bra på første trening. Og at to gutter i klassen ville gå sammen med han.
Og at DeeDee kaster seg ut i hva som helst og ikke er redd for noe.

Vi kommer til å måtte jobbe hardt med lekser i høst- men siden min sønn knekket lesekoden i fjor går ting lettere. Så vi tar oss tid til fritidsaktiviteter også.

Nå strever jeg bare med å få min brått hestefrelste yngstedatter til å forstå at vi måååå ikke kjøpe hest nå så hun kan ri til skolen og sånn for rektor er jo så snill og hadde garantert bygd en stall til Stiv Henrik- eh Stig Henry.

Fantastisk navn på en hest?

Men sånn går nå dagan…

Og så har vi vært litt syke og blitt friske igjen så var det overstått. Snart hvertfall. Det vil si jeg er syk. Sånn hoste-og-nyse-og-febersyk men alt går med to paracet santvel! Jeg fikk til og med løpe med Stig henry -hesten hele timen.
Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag og merket med . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Travle dager

 1. Karen sier:

  Jeg bøyer meg i støvet! Har døgnet nok timer hos dere? 😉
  Jeg synes det er SÅ flott at du lar barna utfolde seg slik… Når jeg var liten måtte jeg ta et valg og holde meg til det 🙁 Så hadde mange drømmer jeg aldri fikk utforske…

  Håper jeg finner overskudd til å la mine barn utfolde seg på den måten. La de prøve, feile, mestre og oppleve…

  Håper helgen har vært strålende!
  *klemmer*

  • alexia sier:

   Hehe- nei døgnet har IKKE nok timer, det er helt sikkert.
   Men vi bor sentralt, og alle aktivitetene begynner kl 17- da rekker man middag og forhååpentligvis lekser først!
   Og når 3 gutter går på samme trening går det an å ta hver sin uke man kjører. Det sparer tid.
   Mens DeeDee er på trampett kan jeg og Dexter kose oss på kafeen og øve på gloser. To fluer i en smekk.
   Ridningen- den skal de få prøve i høst, så de lærer å ri. Om de får fortsette siden vet jeg ikke- blir dyrt….men jeg kjenner folk som har hest det går an å besøke. 🙂 Da er det greit å ha lært litt først.

   Jeg hadde ikke sånne muligheter da jeg var liten- bodde langt ute på landet der eneste aktiviteten var korps og kor- ikke noe idrett. Så ja, synes ungene mine skal prøve det meste så lenge jeg får logistikk og økonomi til å få kabalen til å gå opp!

   Forrige skoleår gikk de på ingenting- fordi vi var nødt til å gjøre et grep da sønnen min som tredjeklassing ennå ikke hadde lært å lese. Heldigvis klarte vi det.

   Og ellers har helgen vært fin- nydelig vær!

   Klem til fine du

 2. Hanne sier:

  Nå ble jeg glad, Dexter på lagsport kjenner jeg at jeg roper litt hurra for:)
  Og så liker vi hest her – uansett hva de heter – og er litt misunnelig akkurat nå. A hadde tilbud om terapiriding i flere år og det gjorde han så godt. Nå er tilbudet borte, mangel på fysio som kan drive det gjør at det ser ut som det blir langvarig også:(

  Jeg gikk på «alt» da jeg var yngre og det gikk heldigvis fint å kombinere med skole. Mine to har vært med på litt forskjellig men nå sliter vi litt med å finne aktiviteter til A. Mulig vi skal prøve oss på ATV-kjøring, for det har vi faktisk tilrettelagt tilbud om:)

  God klem til deg, og send meg en mail når du finner ut hvordan man oppdrar klesvasken er du snill!

  • alexia sier:

   ATV kjøring ville jeg absolutt prøvd ja. Ser kjempegøy ut!

   Og du har skjønt den der delen med lagsport- det er så godt å se at han har framgang akkurat på den biten. Samarbeid er viktig! Og han tålte fint å tape og- siden de vant første kampen.

   Men klesvasken ja- hehe den er håpløs.

   Ha en fortsatt fin mandag Hanne, klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *