Eye-Q

Jeg ble tipset om at dette produktet- EyeQ– hjelper for personer som har konsentrasjonsvansker. Om ikke annet, så har jo min sønn Dexter i hvertfall det!! Og da det umulig kunne gjøre noen skade- dette er jo rett og slett en form for trantabletter- så ville vi selvsagt prøve.

Og – vi har merket stor forskjell etter han begynte på disse her, ikke med en gang, men etter noen uker.  Nå har han brukt de nesten ett år, og vi merker det, om han glemmer å ta de en dag! Aller mest på humøret, han blir frustrert sint og lei seg for den minste ting uten disse her. Så har han en dårlig dag nå, har han enten spist for lite, fått i seg sukker eller glemt ta denne tabletten- hvertfall 90% av de dagene klarer jeg analysere etterpå at en av de tingene gjelder.

Eye q har gjort han roligere, han gjør leksene- riktignok med hjelp, jeg må sitte ved siden av han. Men før vi begynte på disse nyttet ingenting, han klarte ikke sitte i ro mer enn 5 minutter før han ble stressa, rastløs, frustrert- klarte ikke konsentrere seg om noe. Lesing var verst, selv om han fort lærte de fleste bokstavene, så klarte han ikke sette de sammen til ord. Nå går det stort sett greit. Men en dag uten denne lille kapselen, så er han som før.

Skulle ønske dette var noe legestanden kunne anbefale til slike pasienter som min sønn, men dette er et helsekostprodukt, og omsettes ikke via apotek.

Men les her hva andre foreldre skriver om samme produkt:

Er tante til en jente med ADHD. Hun har prøvd dette og hatt effekt. Kuttet ut sukker i maten og hadde enda bedre effekt.

Jeg har en sønn som har hatt enkelte ADHD lignende symtomer, som konsentrasjonsvansker og problemer med impulskontroll. Han er snart 10 år, og diagnosen har blitt utelukket. Vi begynte på disse for ca ett år siden og effektet er enorm. Han er blitt mye roligere, ligger nå der han skal i forhold til skolearbeid og er blitt en racer til å lese. Problemene med impulskontrollen er også mer eller mindre borte. Vet ikke om dette er noe av interesse i og med at han faktisk ikke har ADHD, men vil bare nevne det. Vil anbefalle alle med barn med adferdsvansker av ymse slag å prøve disse. Uansett, er de jo sunne.

Vi har brukt Eye-Q på guttene vår i 2 år. Han er 11 år, og fikk adhd diagnose for et halvt år siden. Vi har forsøkt å kutte ut Eye-Q i perioder, men merker at han da «faller tilbake» på konsentrasjon og humør. Han får Strattera i tillegg, og kombinasjonen av disse to virker nødvendig på ham. Han gjør lekser, sover bedre om natten (før snakket han i søvne, marerittlignende) og er mer positiv innstilt. Vi har bestilt fra hjemmesiden til produsenten; eqauzen.com i tillegg til kjøp i helsekost. De har nå kommet med en ny type som er tyggetabletter med jordbærsmakfra 3 år og oppver som kan være verdt å prøve ut også. Blir det mye utgifter på dette kan man søke trygdekontoret om dekning av utgifter.

Jeg har noen i familien som har begynt å bruke Eye-q og jenten er helt forandret.
Nå skal de snart prøve å kutte ut Stratthera.

Dette innlegget ble publisert i Tips og råd og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *