"Det er bare sånn gutter er det, mamma"


I går fikk Dexter og DeeDee ha med seg venner hjem igjen. Jeg har funnet ut at jeg får gjort mye mer med noen ekstra unger her, da har de underholdning og trenger bare mat så leker de stort sett fint.

DeeDee og venninna hennes lekte fint med dukker på hennes rom, mens Dexter gikk på sitt rom med kameraten sin. Det ble ganske livat etterhvert, de spilte høy musikk og hadde det visst ganske gøy. De hadde funnet på de skulle være rockeband og rocka ivei til Alexander Rybak…:P Jeg lot dem drive på, lyd tåler jeg! Lagde middag imens, fikk gjort husarbeid og alt var fredelig- rommene deres er i andre etasje så jeg hadde det egentlig riktig så komfortabelt!

Etter vi hadde spist gikk de opp på rommene sine igjen. Det nærma seg at begge besøkene skulle hjem. Så hører jeg guttene har bytta musikk, og ikke bare synger  med, men har tatt i bruk lekegitaren til Dexter + keyboardet hans . Mye råere musikk nå, Seigmen.

 

Denne her sangen: Metropolis – Seigmen

og sang med av full hals. Dexter synger faktisk ganske bra, og har skikkelig rockestemme, så jeg syns det var ganske kult å høre på.

Så banker det på døra, venninna til DeeDee skal hjem. I samme øyeblikk kommer guttene styrtende ned trappa og skal ha show- i fødselsdrakta!!!!!!!!!!!!!!!!!………………og holder på å le seg i hjæl- mens de synger refrenget –

«kom inn i min kropp
kryp inn i mitt hode
jeg kler meg naken
jeg går rundt i ring
kom inn i mitt sinn
kom inn i mitt tempel
jeg krysser fingre
og faller til ro

tilgi oss for vi vet ikke hva vi gjør!»

PINLIG!!!!!!!!!!!!!!

 

Nei, kommer ikke noe bilde her!!!!!!!!! Tegning, ok………..

Jeg løper etter de med trusene deres og de ler seg skakke- skjems ikke der i gården nei! Måtte jo gjøre som gutta boys mente de! «Det er bare sånn gutter er det, mamma!» påstår Dexter.

Huffameg. Jentene fniste og mamman som kom og skulle hente rødmet like mye som meg. Men jeg skal få låne datteren hennes en annen dag også….

Dette innlegget ble publisert i barna og deres hverdag, hverdag og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til "Det er bare sånn gutter er det, mamma"

  1. Hyde sier:

    …&…..&Rock´n Roll! Bare begynnelsen dette. Har mye å glede deg til du 🙂

  2. kamesutra sier:

    Haha jaa! Lurer på åssen tenårene blir, kan du si…gjerne litt Rock’n Roll, men helst med klær på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *